Liikuntakeskus Klub1 on JYPin virallinen liikuntakeskus

Jyväskyläläinen Liikuntakeskus Klub1 vastaa seuraavat kolme kautta JYPin Liigan ja A-junioreiden kuntokeskuspalveluista. Erityisen iso rooli Klub1:lla on joukkueen kesä- ja kuntoutusharjoittelussa.

 

”Klub1:n loistavat puitteet ja oikeanlainen JYP-henkisyys tekevät yhteistyön mutkattomaksi. Meille on tärkeä asia, että pelaajamme pääsevät treenaamaan ammattimaisesti ja laadukkaasti myös hallin ulkopuolella”, toteaa JYPin fysiikkavalmentaja Jarkko Hyytiä.

Yksi Klub1:n omistajista on JYPin ykköstähtiin kuuluva Jarkko Immonen.

”Totta kai yhteiset intressit helpottivat yhteistyön syntyä ja on hienoa, että voin olla mukana yhdistämässä minulle kahta tärkeää asiaa, JYPiä ja Klub1:a”, kertoo Immonen.

Sopimus on kestoltaan kolmevuotinen ja takaa näin pitkäaikaisen sitoutumisen molemmille tahoille yhteistyöhön.

”JYP on brändinä Keski-Suomen kiinnostavin, ja meille on huikea mahdollisuus olla osana JYP-perhettä. Näkyvyyden lisäksi saamme olla osana pelaajien ja joukkueen arkea. Meille oli suuri kunnia, että JYP sitoutui pitkään yhteistyöhön”, kertoo liikuntakeskus Klub1:n Jouni Valkonen.

Yhteistyö pitää sisällään myös henkilöstön ja kumppaneiden yhteisiä liikunnallisia toimintoja. Yhteistyö viedään näin kaikkiin JYPin sidosryhmiin.

”Yhteistyön laajuus ja vastavuoroisuus on meille tärkeässä roolissa, kun lähdimme rakentamaan yhteistyömallia. Klub1:n innokkuus ja innovatiivisuus on tehnyt vaikutuksen jo alusta alkaen. Yhteistyö tulee vielä vuosien aikana syventymään entisestään”, kertoo JYPin myyntijohtaja Jari Lindström.