Perustele porukkasi JYP-BRNO -otteluun!

Onko teillä mukava porukka?  Haluaisitteko katsoa yhdessä eurooppalaista huippukiekkoa ja juhlia itsenäisyyttä jo aattona? JYP tarjoaa nyt mahdollisuuden otteluelämykseen ilmaiseksi. Tiistaina 5.12. pelataan klo 19.00 LähiTapiola Areenalla neljännesfinaalia JYP-Kometa Brno. Jos teillä on yhdistys, työporukka, koululuokka, kerhoryhmä, harrasteryhmä…mikä tahansa, jossa on innokkaita kiekkofaneja ja haluatte tulla kannustamaan JYPin jatkoon, niin… Laittakaa meille sähköpostia ja kertokaa lyhyesti millaisesta ryhmästä on kyse ja miksi te haluatte tulla JYPille kylään!  Ryhmänne voi olla iso tai pieni, pääasia että haluatte viettää iltaa yhdessä.

Laita viestisi yhteystietoineen pe 1.12. klo 16.00 mennessä osoitteeseen jypliiga@jypliiga.fi

Valitsemme kirjoitusten perusteella kolme ryhmää, jotka saavat istumapaikkaliput veloituksetta otteluun.