JYP ja Kirittäret merkittävään yhteistyöhön

JYP ja Kirittäret merkittävään yhteistyöhön

 

Keskisuomalaisen joukkueurheilun kirkkaimmat tähdet sekä naisten että miesten huippusarjoista lyövät kättä, kun JYP ja Kirittäret monipuolistavat ja syventävät yhteistyötään. Uusi, aluksi kaksivuotinen, yhteistyösopimus on malliltaan kansallisesti ainutlaatuinen ja pohjautuu seurojen halukkuuteen olla omalta osaltaan tukemassa Jyväskylän kaupungin liikuntapääkaupunki-strategiakärkeä.

 

”Jyväskylästä on tarkoitus kehittää Pohjoismaiden vetovoimaisin liikunnan, urheilun ja terveyden osaamiskeskittymä, liikuntapääkaupunki. On itsestään selvää, että Suomen seuratuimman naisjoukkuelajin ja Suomen suosituimman urheilulajin kestomenestyjät tekevät tiivistä yhteistyötä, etenkin kun tulevat samasta, hienosta kaupungista. Seurojen yhtenevät arvot näkyvät kummankin seuran työmoraalissa niin toimistoilla kuin kentilläkin”, kommentoi JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

 

Rakenteeltaan yhteistyö mahdollistaa niin Kirittärien kuin JYPin toiminnan monipuolistamista. Esimerkiksi seurojen väliseen osaamisen ja tietotaidon jakamiseen tullaan panostamaan huomattavasti.

 

”On hienoa päästä syventämään sekä monipuolistamaan JYPin ja Kirittärien välistä yhteistyötä. Esimerkkinä yhteisistä markkinoinnin muodoista on Kirittärien otteluiden toisen jakson ensimmäisen vuoron nimeäminen Hurrikaani-vuoroksi. Etenkin kotiotteluissamme yhteistyö näkyy vahvasti. Lisäämme myös yhteisiä yhteiskuntavastuuprojekteja, joilla haluamme olla mukana yhteisömme hyvinvoinnin kehittämisessä”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa.

 

Seurayhteistyö tulee siis näkymään monella tapaa yhteiskuntavastuun kantamisena sekä yhteisten markkinointitoimenpiteiden muodossa. Yhteiskuntavastuuprojektit suunnataan alueellisen hyvinvoinnin kehittämiseen muun muassa lasten, nuorten ja vanhusten parissa.

 

”Yhteiset arvot on tärkeässä osassa yhteistyötä. Miesten ja naisten suosituimpien palloilusarjojen kestomenestyjinä näemme mahdollisuuden edesauttaa tärkeitä arvoja yhteiskunnassamme, kuten suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa”, kommentoi yhteistyötä Kirittärien pelinjohtaja ja myyntipäällikkö Nalle Viljanen.