JYP metsästää voittoa Sportista – Micke Saari takaisin kokoonpanossa

JYP saavutti myöhään tiistai-iltana välieräpaikan CHL-liigassa, kun Kometa Brno kellistyi vieraskentällä ja Hurrikaani porskutti neljän parhaan joukkoon yhteismaalein 8-6. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

JYPin taistelu kotoisessa Liigassa jatkuu jo keskiviikkona Vaasassa Sportin vieraana. Hurrikaani matkustaa Pohjanmaalle täynnä energiaa kovasta jaksosta huolimatta. Kaksi peräkkäistä voittoa ovat tuoneet joukkueeseen huikean määrän itseluottamusta.

Keskiviikkoaamuna JYP ei vetänyt perinteistä valmistavaa aamujäätä, sillä kotiinpaluu Tshekistä venyi yömyöhälle. Muutamat pelaajat kävivät verryttelemässä tuulipuvuissa jäällä.

Hurrikaanipaidat ovat saaneet hyviä uutisia sairastuvalta. JYPin kokoonpanoon palaa loukkaantumisesta toipunut Micke Saari. Vajaan kuukauden sivussa ollut Saari pääsee heti ykkösvitjaan yhdessä Jarkko Immosen sekä Jani Tuppuraisen kanssa.

JYPin alkukauden maalitykki Juuso Puustinen jäi Tshekkiin maajoukkueen matkaan. Michel Miklik on puolestaan Slovakian maajoukkueen mukana. Sivussa on myös Joonas Nättinen.

Nuori puolustajalupaus Roni Allén on puolestaan pitkästä aikaa kokoonpanossa. JYPin maalilla jatkaa Jussi Olkinuora.

JYP ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja Hurrikaani on juhlinut voittoa molemmissa otteluissa. Puolustajakolossi Nolan Yonkman on onnistunut maalinteossa kummassakin Sport-pelissä ja myös tiistai-iltana Brnossa Yoki osui tällä kertaa tyhjiin. Nähtäväksi jää, jatkaako Yonkman Sportin kurittamista myös tänä iltana.

Seuraavan kerran kotikaukalossa JYP nähdään perjantaina, kun vastassa on Hämeenlinnan Pallokerho. Lätkä on parasta paikan päällä! Osta lippusi HPK-otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.

 

JYP kohtaa Sportin seuraavalla kokoonpanolla:

 

1: Jani Tuppurainen – Jarkko Immonen – Micke Saari

Mikko Kalteva – Juuso Vainio

 

2: Ossi Louhivaara – Juha-Pekka Hytönen – Robert Rooba

Jaakko Jokinen – Mikko Mäenpää

 

3: Jerry Turkulainen – Antti Suomela – Henri Kanninen

Ossi Ikonen – Nolan Yonkman

 

4: Janne Kolehmainen –  Anton Stråka – Joel Sund

Roni Allén

 

Maalissa: Jussi Olkinuora (Niko Parkkinen)