Suomi 100 -juhlapeli JYP vs. KalPa – tänään laitetaan halli täyteen!

JYP metsästää pikaista paluuta takaisin voittokantaan, kun perjantain Ilves-tappion jälkeen lauantaina on vuorossa rakas paikallisvastus Kuopion KalPa. Ottelu alkaa kello 17.00 ja se pelataan kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Kyseessä on huikea ottelu Suomi 100 -teemalla. JYP ja KalPa juhlivat ottelussa satavuotiasta Suomea. Osta lippusi KalPan kaatoon TÄSTÄ LINKISTÄ.

– Suomi 100 vuotta on niin iso juttu, että siinä tuntuu yksi jääkiekkopeli aika pieneltä asialta. Halutaan kuitenkin ehdottomasti laittaa kaikki peliin tänä iltana ja varmasti teema sytyttää meidät taisteluun, päävalmentaja Marko Virtanen korostaa.

– Meidän jokaisen kannattaa pysähtyä ja miettiä, miten upea juttu tämä meidän maa on. Ihmiset ovat tehneet mielettömiä uhrauksia meidän isänmaan eteen. Se kannattaa jokaisen tajuta. Meillä on Suomessa asiat niin älyttömän hyvin, että ei edes aina tajuta sitä, Veltsu jatkaa herkistellen.

JYP ja KalPa ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla KalPa on nipistänyt voiton tiukassa ottelussa. Tänä iltana kaunistellaan tuota tilastoa! JYP laittaa kotikaukalossa varmasti kaiken peliin!

Tiistaina JYP nappasi upean voiton Lappeenrannasta, mutta eilen Hakametsässä Ilves kuittasi kolme pistettä vahvan avauseränsä ansiosta. KalPaa vastaan vuodatetaan jokainen hikipisara jäälle ja päätetään viikko makoisaan voittoon!

JYP pelaa ottelun avauserän Suomi 100 -juhlapaidoilla. Paidat ovat myynnissä Hurrikaanissa ottelun jälkeen. Tuotto lahjoitetaan Sotiemme Veteraaneille Jyväskylän yhdistykselle.