Viimeinen kotipeli ennen joulua – vastassa HPK!

JYP pelaa viimeisen kotipelinsä ennen joulua huomenna perjantaina LähiTapiola Areenalla. Vastassa on viime kevään puolivälierävastus Hämeenlinnan Pallokerho. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Hurrikaanipaidat aloittivat viikon upealla 5-3-voitolla CHL-liigan puolivälierissä Brnoa vastaan. Samalla varmistui välieräpaikka CHL:ssä. Heti keskiviikkona JYP joutui matkustamaan Liigan vieraspeliin Vaasaan. JYP taisteli kovasti, mutta tuloksena oli 2-4-tappio.

Perjantai-iltana kotihallissa JYP lataa takuuvarmasti kaiken peliin! Alla on kaivattu lepopäivä ja nyt joukkue on jälleen täynnä intoa ja taistelutahtoa. Tällä kaudella JYP ja HPK ovat kohdanneet kaksi kertaa. Voitot ovat tasan 1-1, sillä syyskuun lopussa JYP oli parempi kotikentällä maalein 4-1 ja marraskuun alussa HPK voitti Hämeenlinnassa jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

JYP janoaa pikaista paluuta takaisin voittojen tielle keskiviikon tappiopelin jälkeen. Taistelu sarjataulukossa on erittäin tiukkaa. Hurrikaanipaidat ovat kahdeksantena 50 pisteellään, mutta  esimerkiksi sarjanelonen HIFK on vain kolmeen pisteen päässä.

Myös HPK tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä joukkue on jämähtänyt taulukon tyvipäähän. Kerholla on eroa pudotuspeliviivaan 12 pistettä. Lisäksi HPK:lla on allaan neljä perättäistä tappiota, joten se saapuu Jypinkylään varmasti nälkäisenä. JYP on takuuvarmasti valmis haasteeseen!

Kotijoukkueen kultaista kypärää perjantaina kantaa Antti Suomela, sillä alkukauden maaliruisku Juuso Puustinen on Suomen A-maajoukkueen matkassa. Slovakian maajoukkueen mukana oleva Michel Miklik on myös poissa kokoonpanosta kuten myös nuorten maajoukkueen Jerry Turkulainen. Tämä ei kuitenkaan JYPiä hetkauta, sillä roosterista löytyy ratkaisijoita iso nippu. Nyt on myös uusilla nimillä paikka nousta parrasvaloihin.

JYP ja HPK tarjoavat takuuvarmasti huikean kiekkotrillerin, jota ei kannata jättää välistä. Tule todistamaan paikan päälle CHL-liigan välieräjoukkueen pelivire. Osta lippusi perjantai-illan huumaan LähiTapiola Areenalle TÄMÄN LINKIN kautta.