Hurrikaani myrskyää seuraavaksi Hämeenlinnassa

JYP pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa kotoisessa Liigassa torstai-iltana, kun vastassa on HPK. Hurrikaani matkustaa Hämeenlinnaan riemukas kotivoitto vyöllään CHL-liigan ensimmäisestä välieräottelusta tiistaina. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Tällä viikolla on edessä kaksi tärkeää Liiga-koitosta, kunnes CHL-välierät huipentuvat ensi tiistaina Trinecissä. Fokus käännetään nyt kotimaan sarjaan.

– Meidän on ymmärrettävä se, että sarja vaihtuu ja peli on varmasti hyvin erilaista. Se meidän jokaisen pitää tajuta. Varmasti molemmat joukkueet tietävät, minkälaista ottelua voidaan odotella, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoo.

– Tärkeä asia meidän kannalta on se, että saadaan kalibroitua oma juttu taas Liigaan. Latautuminen otteluun on se tärkein asia. Me on asiasta paljon juteltu joukkueen kanssa. On osattava reagoida peliin vastustajan mukaan. Tässä vaiheessa kautta ei tule enää kuin kovia pelejä vastaan.

JYP ja HPK ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Jyväskylässä JYP on voittanut molemmat pelit maalein 4-1, kun taas Hämeenlinnassa Kerho oli jatkoajan jälkeen parempi maalein 2-1.

Hurrikaani lähtee otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta ja janoaa lisää pisteitä, jotta nousu kolmeen parhaan joukkoon tapahtuisi mahdollisimman nopeasti. HPK on puolestaan jämähtänyt Liigan tyvipäähän ja on toiseksi viimeisellä sijalla.

– Kova on vastus ja heillä on paljon nuoria ja nälkäisiä pelaajia. He ovat saaneet näitä nuoria pelaajia takaisin nuorten MM-kisoista ja heillä on varmasti kova nälkä näyttää taitonsa. HPK:n tämän hetken sarjasijoitus ei kerro joukkueessa olevaa potentiaalia. Meidän on onnistuttava erinomaisesti, Virtanen toteaa.

Tiistain Trinec-ottelussa JYP sai tärkeitä paluumuuttajia sairastuvalta, kun Jerry Turkulainen, Juuso Puustinen ja Mikko Mäenpää palasivat tositoimiin. Miksa iski heti kaksi maalia paluuottelussaan.

Myös Robert Rooban pelivire hurmasi tiistaina ja siitä palkintona yksi komea maali. Jotenkin tuntuu siltä, että Rooban maalijyvä on jälleen löytynyt ja Hämeenlinnassa verkko heiluu!

Seuraavan kerran kotikaukalossa JYP nähdään tulevana lauantaina, kun vastassa on Lahden Pelicans. Taatusti viihdyttävä ja tunteikas kiekkoilta luvassa. Lätkä on parasta paikan päällä! Osta lippusi Pelicansin kaatoon TÄMÄN LINKIN kautta.