JYP Hall Of Fame julkistetaan 3.2. JYP-KalPa -ottelua ennen

JYP-KalPa -ottelussa koetaan historiallinen hetki, kun JYP julkistaa kuusi ensimmäistä JYP Hall of Fame -jäsentä. Perustamalla JYP Hall of Famen seura haluaa kunnioittaa ja korostaa historiansa merkkihenkilöitä ja tärkeitä tapahtumia. Ensimmäisessä vaiheessa JYP Hall Of Fameen ikuistettavat henkilöt ovat olleet osallisena jäällä tai taustavoimissa keskisuomalaisen kiekkoilun merkittävimpien tapahtumien aikaan. Ensimmäisessä vaiheessa korostuvat JYPin nousu SM-liigaan ja ensimmäinen Suomen mestaruus.

JYP Hall of Fame koostuu henkilöistä, jotka ovat panoksellaan vaikuttaneet merkittävästi Jyväskylän ja Keski-Suomen jääkiekon menestykseen ja maineeseen. Jäsenyys on ikuinen ja numeroitu. Kunnianosoitus annetaan aktiiviuransa jääkiekon parissa päättäneille henkilöille. JYP Hall Of Fame-ikuistamista ei tehdä kronologisessa järjestyksessä. Jäädytetty pelinumero on pelaajille korkein mahdollinen kunnianosoitus. JYPin jäädyttämät pelinumerot #1 Ari-Pekka Siekkinen, #10 Pertti Rastela, #19 Pentti Mikkilä ja #30 Risto Kurkinen ovat osana JYP Hall Of Fame:a.

JYP Hall of Fame sijaitsee A1-käytävällä, jossa on esillä kunnianosoituksen saaneet henkilöt ja seuran jäädyttämät pelinumerot.

Juhlallisuudet ja kuuden ensimmäisen jäsenen julkistus tapahtuu n. 15 min ennen JYP-KalPa -ottelun alkua. Tilaisuuden arvokkuuden vuoksi pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle katsomoihin, viimeistään klo 16.40.

Seuraa JYPin kotisivuja sekä sosiaalista mediaa.

Hanki paikkasi ajoissa tapahtumaan TÄSTÄ