JYP kohtaa Jukurit vieraskaukalossa

JYPin viikko päättyy tänään lauantaina Mikkelin Ikioma-areenalla, kun vastassa on paikallisvastus Jukurit. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljä kertaa ja voitot ovat JYPin eduksi 3-1. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Hurrikaanijoukkue janoaa voittoa, sillä pisteitä tarvitaan kiihkeästi. jotta mahdollisuudet nousta sarjataulukossa kolmen parhaan joukkoon pysyvät. JYP on ennen päivän kierrosta neljännellä sijalla. Kolmantena majaileva ja ottelun enemmän pelannut Tappara on viiden pisteen päässä. Kaksi ottelua enemmän pelannut sarjakakkonen TPS on puolestaan yhdeksän pisteen karkumatkalla.

JYP kampesi perjantaina Lahdessa Pelicansin kumoon rankkarikisan jälkeen osumin 5-4. Tiistaina joukkue puolestaan saavutti upean CHL-finaalipaikan Trinecissä niin ikään voittolaukauskisan jälkeen. Mikkeliin matkaa siis erittäin hyvällä itseluottamuksella ja kovassa iskussa oleva joukkue. Ikioma-areenalle on suuntaamassa myös satoja JYP-faneja, joten kannustuksesta homma ei jää kiinni!

Juuso Puustinen on ollut kovassa vireessä Jukureita vastaan. Kuvat: Jiri Halttunen.

JYPin paidassa Jukureita tällä kaudella on kurittanut varsinkin Juuso Puustinen. Ennen loukkaantumisjaksoaan pitkään kultakypärää kantanut Pudi on iskenyt viikinkiryhmää vastaan pisteet 3+3 neljässä kohtaamisessa.

Hurrikaanipaitojen sisäisessä pistepörssissä kamppailu on tiukkaa. Lauantaina kultaista pottaa kantaa Antti Suomela pistein 15+24=39. Jarkko Immonen (9+30=39) saalisti Pelicansia vastaan perjantaina tehot 1+2 ja nousi tasalukemiin Suomelan kanssa. Rantasalmen sulttaanilla on kuitenkin maaleja vähemmän tehtynä. Suomela on koko Liigan pistepörssissä neljäntenä ja Immonen viidentenä. Yhden tehopisteen kaksikosta jäänyt Jani Tuppurainen (16+22=38) on pistepörssin seitsemäs ja Puustinen (19+15=34) yhdeksäs.

Jännitettävää riittää myös kapteeni Juha-Pekka Hytösen osalta. Il Capitano nappasi Pelicansia vastaan yhden syöttöpisteen ja nousi JYPin liigahistorian pistepörssin jaetulle kärkisijalle Antti Virtasen kanssa. Seuraava piste nostaa JYP-ikonin yksin kautta aikain pistenikkariksi.

Kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla JYP nähdään seuraavan kerran yli viikon tauon jälkeen ensi tiistaina 23. tammikuuta. Silloin vastassa on Rauman Lukko. Tule paikan päälle todistamaan CHL-finalistin pelivire! Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.