JYPin viikon toinen ottelu perjantaina Turun Palloseuran vieraana

JYPin urakka Liigassa jatkuu perjantai-iltana Turussa, kun vastassa on sarjakakkonen TPS. Edelliseltä Turun reissulta hurrikaanipaidoilta on mukavia muistoja, kun TPS kellistyi murskalukemin 6-1. Paljon on kuitenkin vettä virrannut Aurajoessa sen jälkeen ja JYP saa lyödä jälleen parasta osaamista pöytään, jotta pisteet lähtevät Keski-Suomeen. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

JYPin viikko alkoi  upealla voitolla Rauman Lukosta tiistaina kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla maalein 4-2. Ottelu oli ikimuistoinen juhlapeli kapteeni Juha-Pekka Hytöselle, joka nousi viime viikonloppuna yksin JYPin kautta aikain parhaaksi pistemieheksi. Juhlapelissä Hytönen nakutti pisteet 1+2.

– Ei osannut pikku-JP aikoinaan haaveilla edes tälläisestä. Joskus 1990-luvulla, kun itse kävin katsomassa pelejä, niin ihailin niitä huippupelaajia ja legendoja. Iso unelma oli, että jospa joskus tuolla saisi itse pelata. Jo silloin arvostin pelaajia, jotka edusti pitkään samaa seuraa, Hytönen kommentoi.

– Piste-ennätys ei kyllä ole kummitellut yhtään mielessä. Niin on tiukka meillä tämä pelirytmi, että kyllä se on vaan seuraava peli, mikä aina kummittelee mielessä. Ihan kiva että tuli. Olen saanut olla useamman kauden mukana ja vähän pärjätäkin. Kotikaupungin seurassa olen saanut pelata ja olen aina halunnut pelata JYPissä, Il Capitano jatkoi.

JYP saa nauttia tällä viikolla harvinaisesta kahden pelin viikosta, joten Turun reissuun on ladattu paljon. On varmaa, että Hurrikaani tekee kaikkensa voiton eteen. Ensi viikolla onkin taas tiukempi pelirytmi, kun ohjelmassa on neljä peliä viiteen päivään. Tiistaina 6. helmikuuta on vuorossa puolestaan CHL-finaali Växjö Lakersin vieraana.

– Liigassa on tärkeitä pelejä edessä. Meillä on 15 pistettä jaossa ennen CHL-finaalia. Paras tapa valmistautua siihen on pelata oman liigan pelit mahdollisimman hyvin. Tottakai se tulee olemaan hieno matsi ja siitä on varmasti apua meille myös kevään liiga-peleihin, Hytönen toteaa.

– Kovia playoff-pelejä on pelattu pitkin kautta CHL:ssä ja vielä on yksi äärimmäisen huikea matsi edessä. Keskitytään kuitekin aina seuraavaan peliin kerrallaan. Ei saa ajatus yhtään karkailla, sillä todella tärkeitä pelejä on Liigassa nyt, JP jatkaa.

Samoilla linjoilla on myös tiistaina paluun tositoimiin pitkän loukkaantumisjakson jälkeen tehnyt Henri Kanninen, joka teki maalin heti paluupelissään.

– Hyvältä tuntui pelata. Oli huikeaa päästä pelaamaan pitkästä aikaa ja vielä JYPin pistekunkun kanssa, Kanninen aloittaa.

– Tietenkin se CHL-finaali siellä odottelee. Peli kerrallaan pitää kuitenkin mennä eteenpäin. Tärkeitä pisteitä on paljon jaossa. Perjantaina Turussa tärkeä peli ja ensi viikolla neljä ottelua. Ei voida yhtään ajatella vielä CHL-finaalia, Kanninen jatkaa.

Seuraavan kerran kotikaukalossa JYP nähdään ensi viikon tiistaina, kun vastassa on Vaasan Sport. Tule todistamaan paikan päälle Hurrikaanin huima vire! Lätkä on parasta paikan päällä! Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.