Loppiaisen huipentaa JYPin peli – LähiTapiola Areenalla vastassa SaiPa!

Kun joulukuuset on kannettu pihalle, on aika suunnata LähiTapiola Areenalle! Tänään kello 17.00 alkaen JYP vastaan SaiPa. Loppiaisen huipentaa JYPin peli – tule sinäkin paikalle! 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Osta lippusi SaiPa-peliin TÄMÄN LINKIN kautta. Tarjolla jälleen mm. edullisia perhecombo-lippuja hintaan 15€/henkilö.

JYPin kuuden ottelun voittoputki katkesi perjantaina Kuopiossa, kun KalPa rökitti Hurrikaanin maalein 5-0. Tappion karvas kalkki on kuitenkin jo nieleskelty ja JYP janoaa paluuta takaisin voittojen tielle.

– Tässä lajissa on se hieno puoli, että uusi mahdollisuus tulee aina nopeasti ja meillä se on heti tänään. Meidän pitää muistella ja palata siihen vireeseen, mikä meillä on kymmenen kierroksen ajan ollut ennen KalPa-peliä, JYP-valmennuksen Jukka Ahvenjärvi sanoo.

Perjantaina JYPillä petti puolustuspään pelaaminen. Asia kuitenkin käsiteltiin joukkueen sisällä heti pelin jälkeen ja nyt kaikki on kunnossa. Joukkue on valmis laittamaan todellisen JYP-hurrikaanin pyörimään SaiPan päätyyn.

– Jotain positiivista oli myös perjantaissa, jos vähän etsii. Aika moni nuori pelaaja sai eilen paljon peliaikaa. Ei me tietenkään siihen peliesitykseen olla missään nimessä tyytyväisiä. Meidän pitää nostaa tasoa reilusti tänään, Jusu toteaa.

JYPin Antti Suomela valittiin hiljattain Liigan joulukuun pelaajaksi. Kuvat: Jiri Halttunen.

JYP ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kertaa kaksi kertaa. Lokakuussa SaiPa haki pisteet Jyväskylästä, mutta marraskuussa Hurrikaani puolestaan nappasi voiton Lappeenrannasta maalein 4-0. SaiPan kuudesta edellisestä pelistä peräti viisi on mennyt jatkoajalle tai rankkareihin. Näistä joukkue on napsinut neljä voittoa, joten kovavireinen joukkue saapuu visiitille JYPinkylään.

Sarjataulukossa JYP majailee neljäntenä, kun taas SaiPa on yhdeksännellä sijalla. SaiPa taistelee kynsin ja hampain suorasta pudotuspelipaikasta. Eroa pudotuspeliviivaan on vain yksi piste ja JYPiin seitsemän pistettä. Molemmille joukkueille ottelu on myös sarjataulukon kannalta elintärkeä.

Tule paikan päälle todistamaan JYPin kova vire! Lätkä on parasta paikan päällä!