Ärsytetty JYP hyökkää tänään KooKoon kimppuun LähiTapiola Areenalla

JYP koki tiistaina tylyn tappion Lappeenrannassa SaiPan vieraana, mutta pääsee hakemaan pikasta paluuta takaisin voittojen tielle jo tänään keskiviikkona kotikaukalossa. LähiTapiola Areenalle saapuu Kouvolan KooKoo. Ottelu alkaa kello 18.30. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Lappeenrannassa JYP tuli otteluun pirteästi, mutta oma etsikkoaika jäi käyttämättä. Kahdessa viimeisessä erässä myös asennepuolella jäi toivomisen varaa.

– Hyvä lähtö saatiin peliin ja oma myös momemtum jäähyjen muodossa. Kaverille vitonen ja pelattiin kahden miehen ylivoimaa. Sen jälkeen jäi huono moodi päälle. En tiedä, oliko hyvän olon tunne vai mikä. Ajateltiinko, että kyllä tämä tästä menee. Alettiin oikomaan ihan perusasioissa. Laatu jäi piippuun, päävalmentaja Marko Virtanen manasi pelin jälkeen.

– Olen erittäin pettynyt, että oikomista tapahtui. Tehtiin vaan kivoja asioita jäällä. Huolimattomuutta ja kamppailuvajetta oli myös paljon. Silloin tulos on tuollainen.

Menneet ovat kuitenkin menneitä ja tiistaita on turha liikoja spekuloida. Joukkue on nollannut tappion yön aikana ja on takuuvarmasti raivokas ja energinen tänä iltana kotiyleisön edessä. Lataus on huipussaan ja Hurrikaani janoaa takaisin jäälle todistamaan todellisen vireensä.

– Tauko on ohi ja se pitää nyt jokaisen ymmärtää. Onneksi on uusi peli heti edessä ja ei muuta kuin täysillä sitä kohti. Asenne ja tekeminen pitää olla ihan erinäköistä, Virtanen korostaa.

Liigakiekko jälleen tänä iltana LähiTapiola Areenalla. Tule paikalle! Kuvat: Jiri Halttunen.

Jäljellä olevat runkosarjan ottelut ovat kaikki kullanarvoisia, sillä JYP kamppailee edelleen tiukasti sarjataulukon toisesta tilasta. Hurrikaanipaidat ovat taulukossa neljännellä sijalla. Tappara on pisteen päässä kolmantena ja ottelun enemmän pelannut TPS viiden pisteen päässä.

KooKoo on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, mutta joukkue pelaa ennakkoluulottomasti ja vailla paineita. JYPin on oltava tänään perusasioissa jäällä erittäin huolellinen. Ottelu on varmasti merkityksellinen myös JYPin uudelle hankinnalle Jake Newtonille, sillä jenkkipakki pelaa nyt ensi kertaa alkukauden seuraansa vastaan.

JYP ja KooKoo ovat kohdanneet tällä kaudella vasta kaksi kertaa. Syyskuussa kouvolalaiset olivat jatkoajan jälkeen kotijäällä parempia maalein 3-2. Marraskuussa Hurrikaani puolestaan nollasi KooKoon LähiTapiola Areenalla maalein 3-0. Kaksikko kohtaa tämän kauden runkosarjan päätöskierroksella ensi lauantaina Kouvolassa.

Runkosarjaa on jäljellä enää viisi kierrosta JYPin osalta. KooKoo-peli on kauden kolmanneksi viimeinen kotipeli runkosarjassa, joten tule paikalle! Osta lippusi ja tule huutamaan KooKoo kumoon TÄMÄN LINKIN kautta.

KooKoo-pelin jälkeen JYP huilaa yhden päivän, mutta palaa kotikaukaloon heti perjantaina, kun kärkikamppailussa on vastassa TPS. Viikko päättyy lauantaina Kuopiossa KalPan vieraana.