CHL-finaalivastustajamme Växjö Lakersin esittelyvideo ja tie finaaliin

Etelä-Ruotsissa Smålandin maakunnassa sijaitseva Växjö on pieni, n. 60 000 asukkaan kaupunki, joka elää ja hengittää jääkiekkoa ja sen paikallista lippulaivaa Lakersia. Tällä hetkellä SHL:n kärjessä reilulla erolla majailevan Lakersin joukkue vilisee tähtiä, kirkkaimpina niistä maalivahti Viktor Fasth sekä suomalaisille tutut Janne Pesonen sekä Tuomas Kiiskinen. Pelitavaltaan Lakers on äärimmäisen nopea, kiekollinen ja taitava joukkue, joka pelaa kotiottelunsa 5750 katsojaa vetävällä Vida Arenalla. Areena toimii nyt myös loppuunmyydyn CHL-finaalin pelipaikkana.

 

Tsekkaa linkkien takaa Växjön komea esittelyvideo sekä heidän tie tiistain CHL-finaaliin.

Växjön esittelyvideo

Växjön tie finaaliin

Växjö Lakersin kotisivut