Huikea Hall of Fame -ottelu lauantaina LähiTapiola Areenalla – vastassa KalPa!

JYPin neljän ottelun härkäviikko päättyy launtaina kotikaukaloon LähiTapiola Areenalle, kun vastassa on paikallisvastus Kuopion KalPa. Kyseessä on mahtava Hall of Fame -ottelu, jossa  JYP julkistaa kuusi ensimmäistä JYP Hall of Fame -jäsentä.

Otteluennakon tarjoaa MundusAer.

Hall Of Fame -juhlallisuudet alkavat ennen peliä, joten pyydämme katsojia saapumaan hallille viimeistään 16.40.

JYP ja KalPa ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja joka kerta kuopiolaiset ovat juhlineet voittoa. Nyt on Hurrikaanilla ison revanssin paikka! Varmaa on, että hurrikaanipaidat lyövät tänään kaikki peliin juhlaottelussa.

Eilen Helsingissä JYP laittoi jalkeille nuoren pelaajiston säästääkseen runkopelaajia otteluruuhkassa. Tänään kotikaukalossa jäälle luistelee kuitenkin JYPin ykkösmiehistö. Vain eilen pelannut puolustajakolossi Nolan Yonkman on lepovuorossa.

JYPin maalilla KalPaa vastaan pelaa Jussi Olkinuora. Myös Antti Suomela on kokoonpanossa kärsittyään perjantaina yhden ottelun pelikieltonsa Tappara-pelin tapahtumista.

Perustamalla JYP Hall of Famen seura haluaa kunnioittaa ja korostaa historiansa merkkihenkilöitä ja tärkeitä tapahtumia. Ensimmäisessä vaiheessa JYP Hall Of Fameen ikuistettavat henkilöt ovat olleet osallisena jäällä tai taustavoimissa keskisuomalaisen kiekkoilun merkittävimpien tapahtumien aikaan. Ensimmäisessä vaiheessa korostuvat JYPin nousu SM-liigaan ja ensimmäinen Suomen mestaruus.

Lauantain kunniaksi LähiTapiola Areenalla tarjoillaan todellista kiekkoherkkua, jonka huipentaa Hall of Fame -juhlallisuudet. Tule paikan päälle todistamaan CHL-finalistin pelivire. Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.

Nyt on huikea matsi luvassa LähiTapiola Areenalla. Tule paikalle! Kuvat: Jiri Halttunen.

 

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Jarkko Immonen – Joonas Nättinen

Juuso Vainio – Mikko Kalteva

 

2: Robert Rooba– Juha-Pekka Hytönen – Ossi Louhivaara

Mikko Mäenpää – Mikko Kuukka

 

3: Jerry Turkulainen – Antti Suomela – Juuso Puustinen

Ossi Ikonen – Jaakko Jokinen

 

4: Janne Kolehmainen – Henri Kanninen – Anton Stråka

Anttoni Honka

 

Maalissa: Jussi Olkinuora (Eetu Laurikainen)