JYP kohtaa Stadin kingit vieraskaukalossa

JYPin härkäviikko jatkuu huomenna perjantaina, kun vastassa on vieraskaukalossa Helsingin IFK. Hurrikaani on ottanut tämän viikon kahdesta ottelusta neljä pistettä. Nyt tähtäimessä on päättää viikko kahteen peräkkäiseen voittoon. 

Otteluennakon tarjoaa MundusAer.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja JYP on juhlinut voittoa joka kerta. Ensimmäiset kohtaamiset JYP ja HIFK tarjoilivat jo kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä. Tuolloin jälkimmäinen taisto päättyi Helsingissä Hurrikaanin 4-3-voittoon jatkoajalla. Joulukuun lopussa LähiTapiola Areenalla JYP kyykytti stadilaisia peräti maalein 6-2.

Kevät lähenee ja jokainen joukkue laittaa illasta toiseen parasta pöytään. JYPillä on edessään kova iltapuhde, sillä HIFK on viime aikoina ollut loistovireessä. Stadin kingeillä on alla neljä perättäistä voittoa ja kymmenestä viime pelistä joukkue on haalinut voiton kahdeksan kertaa.

Hyvässä iskussa on ollut myös Hurrikaani. Sarjataulukon kannalta peli on jälleen merkittävä, sillä JYP taistelee kynsin ja hampain toisesta sijasta. HIFK on puolestaan noussut jo viidenneksi vain neljän pisteen päähän hurrikaanipaidoista. JYPin tiukka ottelutahti ei piinaa pelaajistoa, vaan päinvastoin kovat taistot sytyttävät joukkueen.

– Meidän JYP-perhe on valmis ja me kaikki ollaan valmiita tekemään töitä. Me nautitaan siitä, että tulee kovia haasteita eteen illasta toiseen. Sen takia me on harjoiteltu, JYP-valmennuksen Jukka Ahvenjärvi summasi tiistain Tappara-pelin jälkeen.

– Selvää on, että kova joukkue meillä on perjantaina vastassa. HIFK on kovassa lyönnissä ja he ovat nousseet hyviin asemiin ja varmasti mielivät vielä nousta korkeammalle taulukossa.

Torstain JYP huilasi ja aloitti latautumisen kohti viikonlopun tuplapelejä.

– Tärkeintä on palautella ja levätä hyvin. Pitää saada energiat taas tappiin ennen perjantai-iltaa, Jusu sanoi.

JYP-hyökkääjät janoavat onnistumia, sillä Antti Suomela, Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen miehittävät pistepörssin sijoja 5-7. Tämä kolmikko hamuaa lisää tehoja joka ilta. Vielä kun päälle lasketaan ex-HIFK, pistepörssin 11. sijalla keikkuva Juuso Puustinen, niin Hurrikaani tulivoima on huimaa. Perjantai-iltana Helsingissä myös puolustuspelin on oltava jälleen rautaa.

Neljän ottelun viikko huipentuu lauantaina kotijäällä LähiTapiola Areenalla, kun vieraaksi saapuu aina yhtä rakas Kuopion KalPa. Kyseessä on Hall of Fame -ottelu, jossa JYP julkistaa kuusi ensimmäistä JYP Hall of Fame -jäsentä. Perustamalla JYP Hall of Famen seura haluaa kunnioittaa ja korostaa historiansa merkkihenkilöitä ja tärkeitä tapahtumia.

Lunasta oma lippusi Hall of Fame -peliin TÄMÄN LINKIN kautta.