JYPillä vielä kaksi peliä ennen olympiataukoa – ensin vastassa Lukko vieraskaukalossa

JYP nappasi tiistai-iltana kotikaukalossa riemukkaan 5-4-voiton sarjakärki Oulun Kärpistä. Pisteiden metsästys jatkuu perjantaina, kun Hurrikaani matkustaa länsirannikolle Rauman Lukon vieraaksi. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Runkosarjaa on jäljellä enää joukkueesta riippuen 6-8 peliä ja panokset ovat sen mukaisia. Myös perjantai-iltana sarjapisteistä väännetään varmasti kaikin keinoin. JYP on sarjataulukossa neljäntenä, mutta kakkostila häämöttää vain neljän pisteen päässä. Lukko pelaa puolestaan paikasta kuuden parhaan joukossa. Kettupaidat ovat seitsemäntenä vain kahden pisteen päässä suorasta pudotuspelipaikasta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Syyskuussa JYP voitti kotikaukalossa maalein 4-1, lokakuussa Lukko oli parempi kotonaan 3-2 ja tammikuussa Hurrikaani peittosi Lukon LähiTapiola Areenalla lukemin 4-2. Voitot siis JYPin eduksi 2-1.

Takuuvarmasti Lukko laittaa kotikaukalossaan kaiken peliin. JYP on kuitenkin kuumassa vireessä! CHL-mestaruus toi lisää itseluottamusta ja energiaa joukkueeseen. Perjantai-iltana Äijänsuolla JYP on pelattava fiksusti puolustuspäässä ja iskettävä omista momentumeista maalit. Myös erikoistilanteet ovat jälleen suuressa roolissa.

Viimeinen kotipeli ennen olympiataukoa on ohjelmassa lauantaina, kun vastassa on Mikkelin Jukurit. Otteluun on tarjolla kauden viimeistä kertaa huippusuosittu perhecombo, eli istumapaikkalippu Ringside-riviltä ja ottelueväät (hodari+limu +popparit) hintaan 15 € / hlö. Tarjous voimassa vähintään 3 lipun ostajalle.

Osta lippusi ja tule todistamaan JYPin huima kevätvire TÄMÄN LINKIN kautta.