LähiTapiola Areenalla tänään CHL-juhlapeli – vastassa revanssipelissä Ilves

JYP kohtaa Ilveksen toistamiseen vuorokauden sisällä, kun joukkueet kohtaavat lauantaina LähiTapiola Areenalla kello 17.00. Kyseessä on CHL-mestaruuden juhlapeli, jossa muun muassa nostetaan mestaruusviiri hallin kattoon. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantai-iltana Ilves oli parempi kotipelissään osumin 6-3. JYP ei jäänyt paikkojen määrässä tupsukorvia jälkeen, mutta oma puolustuspeli ei ollut riittävän tiivistä. Sami Sandell JYPin on syytä merkitä, sillä sen verran kovassa vireessä mies oli eilen. Sandell nakutti pisteet 1+3. Ketjukaverit Teemu Rautiainen (2+1) ja Teemu Lepaus (0+3) olivat myös oivassa pelivireessä.

Ilveksen on kuitenkin syytä varautua tänä iltana kovaan kyytiin. JYP on sisuuntunut eilisestä tappiosta ja laittaa takuuvarmasti kaiken likoon kotiyleisön edessä. CHL-juhlapelissä ei kelpaa mikään muu kuin voitto!

– Huomenna kaikki lähtee siitä, että meidän pitää nostaa meidän kamppailuvalmiutta selvästi. Sitten paikoista pitää vaan laittaa kiekot verkkoon. Mahtavaa on se, että jo huomenna päästään uudestaan jäälle. Tavoite on tietenkin kääntää roolit ja laittaa Ilves pakettiin, pisteet 1+1 tehtaillut JYP-hyökkääjä Jerry Turkulainen sanoi heti perjantain pelin päätyttyä.

JYPin maalilla pelaa Jussi Olkinuora. Myös Sonni-Jussi on sisuuntunut perjantain tappiosta, sillä mies pakotettiin vaihtoon avauserän jälkeen. Kokoonpanoon palaa myös Janne Kolehmainen sekä toisen liigapelinsä pelaava Jussi Nättinen. Jussille peli on varmasti ikimuistoinen, sillä onhan se miehen ensimmäinen Liigassa kotikaukalossa.

Lauantain Ilves-pelissä JYP juhlistaa Euroopan mestaruutta. Tarjolla on mestaruuskakkua kaikille paikalle tulijoille klo 15.30-16.30. Varsinainen juhlaseremonia alkaa n. klo 16.45, joten olethan ajoissa paikalla. Jäällä näemme mestaruuspokaalin joukkueen tuomana sekä Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koiviston terveiset JYP-perheelle. Seremonian kruunaa juhlallinen mestaruusviirin nostaminen LähiTapiola Areenan kattoon.

Pokaali on esillä ottelun ajan JYP Hall of Fame:ssa sekä ottelun jälkeen A-baarissa yhdessä pelaajien kanssa. Näitä hetkiä on harvoin tarjolla, joten tervetuloa paikalle todistamaan historiallista CHL-voittoa sekä kannustamaan JYP kotivoittoon Tampereen Ilveksestä.

Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.

 

JYPin kokoonpano Ilves-otteluun:

1: Jani Tuppurainen – Jarkko Immonen – Joonas Nättinen

Mikko Kalteva – Juuso Vainio

2: Henri Kanninen – Juha-Pekka Hytönen – Ossi Louhivaara

Mikko Kuukka – Mikko Mäenpää

3: Jerry Turkulainen– Antti Suomela – Juuso Puustinen

Ossi Ikonen – Jaakko Jokinen

4: Janne Kolehmainen – Jussi Nättinen – Robert Rooba

Nolan Yonkman

Maalissa: Jussi Olkinuora (Eetu Laurikainen)