Loppukiri alkaa nyt! Ensin vastassa SaiPa vieraskentällä

JYP palaa olympiatauon jälkeen tositoimiin tiistaina, kun vastassa on vieraskentällä Lappeenrannan SaiPa. Taiston myötä käynnistyy JYPin hurja loppukiri Liigan runkosarjassa, kun pelaamatta on enää kuusi piinkovaa ottelua. 

Otteluennakon tarjoaa MundusAer.

Hurrikaanilla on edessään heti kova rypistys, kun viiteen päivään tahkotaan neljä peliä. Homma alkaa tiistaina Lappeenrannasta ja kotikaukalossa ollaan tulessa keskiviikkona KooKoota sekä perjantaina Turun Palloseuraa vastaan. Viikko päättyy vieraskaukalossa lauantaina KalPan vieraaana.

JYPillä on panosta tiistain SaiPa-peliin enemmän kuin laki sallii. Sarjataulukon kakkostila ja TPS ovat vain kahden pisteen päässä. Turkulaiset ovat tosin pelanneet ottelun enemmän. Sanomattakin on selvää, että olympiatauon jälkeiset kuusi peliä ovat kaikki miniplayoffsia JYPille.

Isot ovat panokset myös SaiPalla. Lappeenrantalaiset ovat nimittäin vain kahden pisteen päässä KalPasta ja suorasta pudotuspelipaikasta. Hurja tiistai-illan El Sputnico siis luvassa!

Antti Suomela jahtaa pistepörssin voittoa. Kuvat: Jiri Halttunen.

JYPin kultakypärä Antti Suomela lähtee loppurypistykseen koko Liigan pistepörssin kärkinimenä. Suomelan tehot 18-35=53 oikeuttavat kahden pisteen etumatkaan ennen TPS:n Tomi Kalliota ja Kärppien Julius Junttilaa. Isot ovat panokset siis myös kenttäpelaajien puolella, kun taistellaan Liigan pistekärjen merkkipaalusta.

JYP ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Vain Hurrikaanin lokakuun kaamoksen aikaan SaiPa haki pisteet Jyväskylästä. Voitot siis JYPinkylän nimiin 2-1. Kaikki laitetaan tiistai-iltana Lappeenrannassa peliin, että SaiPa kellistyy jälleen!

Kotikentällä LähiTapiola Areenalla JYP nähdään heti keskiviikkona 28. helmikuuta, kun vastassa on Kouvolan KooKoo! Osta lippusti TÄMÄN LINKIN kautta.