Viimeinen kotipeli ennen olympiataukoa – vastassa Mikkelin Jukurit

JYP pelaa viimeisen ottelunsa ennen olympiataukoa tänään lauantaina kotihallissa LähiTapiola Areenalla. JYPinkylään saapuu piinkova taistelujoukkue Mikkelin Jukurit. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Perjantai-iltana JYP saalisti upean 4-0-voiton Rauman Lukon kotiluokasta. Alla on kolme peräkkäistä voittoa sekä tietenkin riemukas CHL-mestaruus, joten joukkueen itseluottamus on kovalla tasolla. Asenne, taistelutahto ja viimeistelytehokkuus pitää olla kunnossa tänä iltana.

– Varmasti ottelussa tullaan kamppailemaan tosi paljon. Jukurit puolustaa todella tiukasti aina. Meidän pitää pystyä murtamaan heidän viisikkopuolustuksensa, JYP-hyökkääjä Henri Kanninen povaa.

– Meidän pitää olla ahkeria ja olla halukkaita menemään maalille. Sieltä ne maalit tulee. Kovaa on pelattava heti alusta asti, Kanninen jatkaa.

Samoilla linjoilla on konkari Jarkko Immonen.

– Ihan varmasti sytytään tänään peliin. Siitä ei ainakaan jää kiinni. Isoja pisteitä on tarjolla ja kyllä meidän on tässä vaiheessa niitä kairattava joka pelistä, pistepörssin kuutonen sanoo.

– Jukurit pelaa ja puolustaa erittäin hyvin. Yhtään ilmaista tilaa ei ole luvassa. Varmasti on kova vääntö luvassa. Ylivoiman ja alivoiman pitää toimia, Immonen summaa.

JYP ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella runkosarjassa jo viisi kertaa. Voitot ovat Hurrikaanin eduksi 3-2. Vastassa on paineettomassa tilassa oleva joukkue, joka on aina yllätysvalmis. Siksi JYP aikookin laittaa Hurrikaanin pyörimään jukuriheimon päädyssä heti avausvaihdosta lähtien!

Jukurit-otteluun on tarjolla kauden viimeistä kertaa huippusuosittu perhecombo, eli istumapaikkalippu Ringside-riviltä ja ottelueväät (hodari+limu +popparit) hintaan 15 € / hlö. Tarjous voimassa vähintään 3 lipun ostajalle.

Osta lippusi ja tule todistamaan JYPin huima kevätvire TÄMÄN LINKIN kautta.