Runkosarjan viimeinen kotipeli torstaina LähiTapiola Areenalla!

JYP pelaa runkosarjakauden 2017-2018 viimeisen kotipelin torstai-iltana LähiTapiola Areenalla. Kello 18.30 alkavassa ottelussa on vastassa Porin Ässät. 

Otteluennakon tarjoaa Mundus Aer.

Molemmilla joukkueilla panosta riittää ottelussa huimasti. JYP on runkosarjassa neljäntenä ja kiinni kotiedussa, mutta HIFK vaanii takana aivan tuntumassa. Kolmen ottelun voittoputkessa porskuttava Ässät puolestaan kamppailee pudotuspelien neljännesvälierien kotiedusta.

– Kovilla panoksilla ammutaan tällä viikolla. Voitot ehdottomasti tarvitaan molemmista peleistä, jotta säilytetään se kotietu. Sitä nyt haetaan, päävalmentaja Marko Virtanen summaa.

– Siitä tulee hyvin playoff-henkinen peli, sillä Ässillä on paljon panosta myös. Hyvin intensiivinen ja kova kamppailupeli luvassa, Veltsu jatkaa.

Viime viikolla JYP joutui tukalaan paikkaan, kun se pelasi neljä peliä viiteen päivään. Nyt edessä on enää torstain Ässät-kamppailu ja lauantain runkosarjan päätöspeli Kouvolassa KooKoon vieraana.

Hurrikaanipaidassa nähtiin viime lauantaina ensi kertaa slovenialainen maajoukkuehyökkääjä Miha Verlic. Raamikas hyökkääjä on päässyt alkuviikon harjoittelemaan JYPin mukana ja on varmasti iskussa tämän viikon kohtaamisissa.

Tule kannustamaan JYP voittoon. Lätkä on parasta paikan päällä! Kuvat: Jiri Halttunen.

–  Vähän oli epäreilu paikka Mihalla tulla Kuopiossa sisään, kun ei yhtään jääharjoitusta ollut alla. Uusi sarja ja aika paha pelirytmi oli siellä, kun koko ajan joko ylivoimaa tai alivoimaa. Ne elementit kyllä näkyi ja on näkynyt, mitä hänestä haetaan, Virtanen paaluttaa.

– Nyt on alkuviikosta saatu muutamat yhteiset harjoitukset alle ja hän on tietenkin koko ajan päässyt paremmin sisään joukkueeseen. Sama juttu on ollut (Jake) Newtonin kohdalla, sillä hänen tulonsa jälkeen on paljon enemmän pelattu kuin harjoiteltu. On tarvittu treenejä, toistoja ja keskustelua, niin sitä kautta pääsee joukkueen peli-ideaan kiinni parhaiten.

Kamppailu runkosarjan pistepörssin voitota käy kuumana. JYPin kultakypärä Antti Suomela johtaa pörssiä tehoin 19+37=56. TPS:n Tomi Kallio on vain pisteen päässä, mutta Suomelalla on jäljellä kaksi ja Kalliolla yksi peli. Jani Tuppurainen on ennen päätöspelejä komeasti uransa ennätyspisteillään kolmantena.

Ässät-peliä ei kannata jättää välistä, sillä nyt pelataan puolivälierien kotiedusta! Osta lippusi otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.  Ottelun ensimmäisellä erätauolla esitellään Kirittärien ensi kauden joukkue.