Antti Virtanen JYPin A-Nuorten valmentajaksi

JYP Hall Of Fame-jäsen, Antti Virtanen (41) liittyy yhden kauden sopimuksella JYPin A-Nuorten valmennustiimiin alkavaksi kaudeksi. JYPin A -Nuorten päävalmentajana toimii Jaakko Heikkilä.

 

”Vemmulla” on takanaan upea pelaajaura niin Liigassa kuin Mestiksessäkin. JYPin paidassa juonikas Virtanen pelasi täydet kymmenen liigakautta, yhteensä 548 ottelua runkosarjaa sekä 52 playoffs -ottelua. Liigassa pisteitä JYPin paidassa syntyi upeat 151+222=373, runkosarja ja playoffsit mukaan lukien.

Virtanen voitti JYPissä Suomenmestaruuden kaudella 2008-2009. Tuo pelikausi oli myös pelaajan koko uran tehokkain liigakausi. Runkosarjassa syntyi 53 tehopistettä ja playoffseissakin komeat 11 tehopistettä, joilla hän oli joukkueen tehokkain playoffs -pelaaja yhdessä Tuomas Pihlmanin ja Jarkko Immosen kansa. Antti Virtanen aateloitiin JYPin ”Hall of Fameen” ensimmäisten kuuden henkilön joukossa helmikuussa 2018.

”Valmentajana olen vasta alkuaskelia ottamassa, mutta otan tämän mahdollisuuden tosissani. JYPin A-Nuorten joukkue tarjoaa mielestäni hyvän ympäristön sekä pelaajan että myös valmentajan kehittymiselle. Jääkiekko ja joukkue-elämän upea tunne eivät koskaan poistuneet sydämestäni, vaikka peliurani päättyikin jo muutama vuosi sitten”, kommentoi ”Vemmu” pestiään.

 

Antti Virtasen alkuperäinen suunnitelma oli valmentaa pelikausi 2018-2019 Turussa ja TuTon A-Nuorissa. JYP -vaihtoehto tuli Antille tarjolle vasta toukokuun loppupuoliskolla. Hyvässä yhteistyössä TuTon kanssa JYP onnistui ratkaisemaan tämän tilanteen siten, että ”Vemmu” saa valmentaa lähellä kotiaan ja perhettään Jyväskylässä. JYP kiittää tästä mahdollisuudesta TuToa.

 

Tervetuloa takaisin Vemmu!