CHL-alkusarjan vastustajat arvottu

JYP kohtaa CHL:n alkusarjassa joukkueet  Slovakiasta, Sveitsistä ja Tsekeistä.

HC ´05 Banská Bystrica on Slovakian Extraliigan -17 mestari. Joukkue pelaa kotiottelunsa Zimný Banská Bystrica -areenalla, jonka katsojakapasiteetti on 2841. Suomalaisille tutuin nimi kokoonpanosta on maalivahti Teemu Lassila. Joukkueen päävalmentajana toimii Vladimír Országh, entinen maajoukkue laitahyökkääjä ja maailmanmestari, joka pelasi urallaan myös NHL:ssä ja Ruotsin Elitserienissä.

Lisätietoja joukkueesta löydät TÄSTÄ ja kaupungista TÄSTÄ

 

Sveitsiläinen HC Lugano on tutumpi joukkue, organisaatiossa on vaikuttanut monia suomalaisia kiekko-osaajia. Lugano on jäädyttänyt kautta aikain yhden tehokkaimman pelaajan Petteri Nummelinin pelinumeron. Joukkueen kotiareena on 7800 paikkainen Pista la Resega. Kaudella 18-19 joukkueessa pelaa suomalaisista keskushyökkääjä Jani Lajunen.

Lisätietoja joukkueesta löydät TÄSTÄ ja kaupungista TÄSTÄ

 

HC Škoda Plzeň on tsekkiläinen Tipsport Extraligan joukkue. Kotiareena on Home Monitoring Aréna, jonka katsojakapasiteetti on 8236. Toimitusjohtajana ja joukkueen päävalmentajana toimii Martin Straka, joka pelasi kiekkoilijana yli 1000 NHL-ottelua ja voitti olympiakultaa Tsekin joukkueessa 1998 Naganossa.

Lisätietoja joukkueesta löydät TÄSTÄ ja kaupungista TÄSTÄ

Odotettavissa on mielenkiintoinen ja tasokas alkusarja, josta JYP lähtee hakemaan jatkopaikkaa. Puolustavan mestarin kaatamista tulee yrittämään jokainen joukkue. Mutta JYP haluaa uusia mestaruuden, sehän on selvää!