Let’s go – uusi kausi on alkanut!

JYP 2018 – 2019 kokoontui ensimmäistä kertaa keskiviikkona 2.5. Hymy oli herkässä, kun uudet ja vanhat pelaajat kohtasivat toisensa ja joukkue starttasi uuden kauden. Kausi lähti käyntiin yhteisellä aloituspalaverilla, jonka jälkeen oli luvassa treeniä sekä pelaajien testausta. Yhteinen harjoittelu jatkuu tiiviinä aina juhannukseen saakka, josta alkaa pelaajien omatoiminen jakso.

Uusista pelaajista David Tomasek, Aleksi Rutanen, Henri Tamminen ja Markus Jokinen kävivät haastateltavina ensimmäisen päivän yhteydessä. Katso alla olevista haastattelupätkistä, minkä tyylinen pelaaja on David Tomasek, ovatko pelaajat ehtineet jo tutustua kaupunkiin ja millaisia tavoitteita alkanut kausi tuo tullessaan.

 

David Tomasek

 

Aleksi Rutanen

 

Henri Tamminen

 

Markus Jokinen