JYP-Sport 30.10.18

Otteluennakon tarjoaa

 

JYPillä on luvassa hyvin nokkava viikko. Tiistaina kotona Vaasan Sport ja perjantaina matkataan Lahteen Pelicansin vieraaksi. Lauantaina päästään eroon nokkapokasta, mutta haasteita riittää silti kun kauhua yrittää kylvää Halloween-pelissä LähiTapiola Areenalla Jukurit.

Edellisessä kotiottelussa Lukkoa vastaan JYP sai kaivattuja onnistumisia maalinteossa. Pappakerho pani verkot tötterölle ja maalilaulua rallateltiin seitsemän kertaa. Lauantaina Kuopiossa oli vastaavasti maalien suhteen kohtalaisen niukkaa, molemmilla joukkueilla. Tiistaina on mielenkiintoista nähdä, jatkuuko JYP-pelaajien osumatarkkuus yhtä hyvänä kuin edellisessä kotiottelussa.

JYPin päävalmentaja Lauri Merikivi luonnehtii vastustaja Sportia hyvässä vireessä olevaksi joukkueeksi, joka on viime aikoina esiintynyt energisesti. Joten Merikivi ennakoi illan pelistä tulevan hyvin vauhdikas ja fyysinen koitos.

” Olemme käyttäneet viime aikoina paljon aikaa JYPin hyökkäyspelin kehittämiseen ja uskon, että olemme päässeet siinä askeleen eteenpäin.” – Merikivi toteaa luottavaisena. Tavoitteena on kehitetään omaa peliä eteenpäin jokaisessa ottelussa ja harjoituksessa.

Sport nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa LähiTapiola Areenalla. Sportin Ari-Pekka Pajuluomalla on menossa ensimmäinen kausi SM-liigan päävalmentajana. Ja joukkueessa on paljon nimiä,  joita ei ole aiemmin LähiTapiola Areenalla nähty.

Tule katsomaan kuinka Sport pärjää JYPille. Liput ennakkoon verkkokaupasta, ennakkomyyntipisteistä ja tuntia ennen ottelun alkua LähiTapiola Areenalta.