JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius on sivussa loppukauden tehtävistään sairauden vuoksi

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius on sivussa tehtävistään alustavasti huhtikuun 2019 loppuun saakka fyysisen, hoitoa vaativan sairauden vuoksi.

”Olen ollut viimeiset viikot sairaalahoidossa fyysisen, hankalasti oireilevan sairauden vuoksi. Minulla ei ole akuuttia hätää, mutta tilani vaatii toipumista, kuntoutusta ja jatkoseurantaa. Tähän menee jokunen kuukausi, tarkkaa aikaa on tässä vaiheessa vaikea arvioida”, kommentoi Vallenius tilannettaan.

”Viimeiset viikot ovat olleet raskaita itselleni ja perheelleni, ainoa oikea vaihtoehto on keskittyä toipumiseen ja antaa nyt työasioissa vastuu muille. Haluan kiittää henkilöstöä viime viikkojen huikeasta venymisestä yllättävien haasteiden edessä. Tulen tästä takaisin entistä vahvempana. Olen todella harmissani, että sairastumiseni osuu haastavaan rakoon yhtiön ja seuran kannalta, mutta meillä on tilanteesta huolimatta paljon hyviä palikoita, joista tulevaisuutta rakennamme. JYPissä on tapana vaikeina hetkinä luottaa toisiimme ja toimia yhdessä. Näin me teemme tässäkin hetkessä”, lisää Vallenius.

JYP toivottaa Akulle pikaista toipumista. Tiedottamme toimitusjohtajan tehtävien hoitamisesta Akun poissaollessa lähipäivinä.