Miehet Mikkelistä JYPin lauantaisaunaan!

Marraskuun kotiottelut aloittaa lauantaina 3.11. JYP-Jukurit.

Jukurit on sarjataulukossa sijalla 11.. Suoria voittoja joukkue on ottanut viisi, kolme kotona ja kaksi vieraissa. Alkukauden ensimmäisessä JYP-Jukurit kohtaamisessa Jukurit voittivat LähiTapiola Areenalla luvuin 1-4.

JYPin päävalmentaja Lauri Merikivi ennakoi illan vastustajaa seuraavasti: ”Jukurit on todella sitoutunut joukkue, joka puolustaa tiiviisti ja kurinalaisesti ja pystyy hyökkäämään nopeasti riistoista. Jukureita vastaan meidän on hyökättävä laadukkaasti ja kiekottomien on voitettava omat tilanteensa päästäkseen maalin eteen”.

Jukurien kokoonpanosta löytyy jokaisesta kentästä Jyväskylässä kiekkoilleita pelaajia maalivahtia myöten. Joten tuttuja riittää tälle illalle. Hyötyykö JYP vastustajan tuntemisesta ja miten tuntemusta osataan käyttää hyödyksi? Löytääkö JYP miehistö Rajaniemen suojelemasta maalista aukkoja? Meneekö homma Sähläämiseksi?

JYPin kokoonpanosta puuttuu tänä iltana Janne Kolehmainen ja Julius Nättinen. Sitä vastoin energinen Samuli Ratinen nähdään taas kaukalossa.  David Tomasek pelaa illan ottelussa keskushyökkääjänä laidoillaan Rooba ja Turkulainen.

Kiekko putoaa jäähän klo 17.00. Otteluun on myynnissä istumapaikoille illan Halloween -teemaan liittyen Haamupaketti, neljä istumapaikkalippua 40 €. Myös ovimyynnistä!

Tervetuloa!