Paluu tauolta kotikaukaloon!

Ensimmäinen kotiottelu maaottelutauon jälkeen pelataan tänään LähiTapiola Areenalla ja vastassa on Lappeenrannan SaiPa. Sarjataulukossa SaiPa on seitsemäntenä, saman pistemäärän ovat keränneet myös Ilves, Pelicans ja Tappara. Keskikastin joukkueiden välillä sarja on hyvin tasainen, viiden pisteen sisässä on kahdeksan joukkuetta. Saipa on sarjan paras kotijoukkue, mutta vieraissa on ollut pisteiden saanti vaikeampaa tällä kaudella.

JYP kohtasi eilen vieraissa HPK:n. Peli hävittiin, mutta otteissa oli paljon hyvää rakennusmateriaalia. Joukkueeseen vasta liittynyt Oscar Eklund sai jääaikaa ottelussa yli 19 min. ja laukoi JYPin joukkueesta eniten. Varsin pirteä esitys ruotsalaispakilta.

Maajoukkuetauon jälkeen on joukkueessa uutta energiaa ja uskoa tekemiseen. Päävalmentaja Lauri Merikivi kertoo maaottelutauosta näin:

”Saimme tauon aikana hyvän harjoitusviikon alle. Käytimme paljon aikaa hyökkäyspelaamisen kehittämiseen ja uskon, että saimme viisikot toimimaan paremmin yhdessä ja samassa rytmissä. Kukaan joukkueesta, tai joukkueen ympärillä olevista henkilöistä, ei ole tyytyväinen tilanteeseen missä tällä hetkellä olemme. Tämä on pannut meidät tekemään töitä entistäkin kovemmin ja nälkää suunnan muuttamiseen meiltä löytyy!”

Merikivi analysoi eilistä peliä seuraavasti:

”Saimme eilisessä HPK pelissä näkyviin avauspelaamisessa asioita, joita halusimmekin. Tarvitsemme keski- ja hyökkäysalueen hyökkäyspelaamiseen vielä lisää kiekollista rohkeutta ja päämäärätietoisuutta, sekä kiekottoman apupeliä keskialueelle.”

Tänään taistelu jatkuu ja JYP haluaa ottaa kauden neljännen kotivoiton. Ossi Louhivaara on pois kokoonpanosta, Julius Nättinen palaa puolestaan kaukaloon. Oscar Eklund pelaa tänään ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä.

 

Osta lippusi peliin tästä!