Suomalaisen jääkiekon juhlaa!

Suomen Jääkiekkoliitto Ry on perustettu 20.1.1929. Tammikuussa Jääkiekkoliitto juhlii yhdessä seurojen kanssa suomalaisen jääkiekon 90-vuotista taivalta ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa, joissa nostetaan esille lajin ja seurojen historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta.

Suomen jääkiekkoliitto palkitsi JYPistä vuoden juniorin ja seuratyöntekijän.

 

Vuoden Juniori -palkinto myönnettiin seuramme yhdelle juniorille osana suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta. Palkinnon kriteerinä on esimerkillinen toiminta kaukalossa ja sen ulkopuolella. Vuoden juniori -palkinnon sai JYP C-Nuorista Jere Lassila.

JYP Juniorit perustelee valintaa näin:

”Jere on nuoresta iästä huolimatta jo vuosia panostanut jääkiekkoon samalla kuitenkin hoitanut myös koulunkäynnin mallikkaasti. Jerellä on ymmärrys siitä mitä jääkiekko vaatii ja kuinka paljon myös omatoimisesti tulee kehittää itseään. Tällä hetkellä hän on C1 joukkueen kantavia voimia ja pelasi syksyn SM-karsintasarjan sarjan yli piste per peli keskiarvolla ollen joukkueen paras pistemies. Jeren pelipaikka on keskushyökkääjä. Lisäksi Jere on kerennyt myös pelaamaan JPS:n A-junioreissa.

Tänä vuonna Jere taistelee paikasta 2004 syntyneiden U16 maajoukkueeseen ja sitä kautta varmasti myös saa ylimääräistä energiaa arkeen.”

Jere Lassilaa onnittelemassa Kari Tyni JYPistä ja Lauri Karhunen JYP Juniorit ry:stä

 

Vuoden Seuratoimija -palkinto myönnettiin seuramme osana suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta henkilölle, jonka panos seuran toiminnassa ansaitsee erityishuomion. Vuoden Seuratoimija -palkinnon sai Kirsi Lahtinen.

JYP Jyväskylä Oy perustelee valintaa näin:

”Kirsi on tehnyt vapaaehtoistyötä jääkiekon hyväksi jo vuosikymmeniä. Ensin junnuvanhempana kasvattaen ja tukien lapsistaan kiekkoilijoita ja myöhemmin vapaaehtoisena monessa eri kiekko-organisaatiossa ja monella sarjatasolla. Kirsi ei ole pelännyt tarttua työhön kuin työhön. Yhtälailla on onnistunut hallin siivoaminen ja muut talkoot kuin kioskityöt, kassahommat ja lipunmyynti. Kirsi tekee työnsä vastuuntuntoisesti ammattilaisen otteella ja asenteella, josta voi jokainen ottaa esimerkkiä.”

Kirsi Lahtisen palkitsee Kari Tyni

 

JYP-Jukurit -ottelussa palkittiin Suomen jääkiekkoliiton kultaisella ansiomerkillä JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari sekä onniteltiin seuran puolesta alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskultaa voittanut Anttoni Honka.

Kari Tyni, Anttoni Honka ja Jukka Holtari