JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius jättää tehtävänsä

Fyysisen sairauden takia lokakuun 2018 lopusta saakka sairaslomalla ollut JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius jättää tehtävänsä.

 

        Siirryn sivuun JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä välittömästi. Yhtiö on toiminut jo tovin ilman päivittäistä panostani, joten ajankohta on sopiva ja palvelee sekä yhtiön että minun etuani. Aikani JYPissä oli erittäin antoisaa, mutta nyt on oikea hetki antaa tilaa yhtiön johdossa seuraavalle tekijälle, kertoo Vallenius.

 

 Lokakuisesta sairastumisestaan Vallenius on toipunut suunnitelman mukaisesti.

        Toipumiseni on sujunut suunnitellusti ja vointini on tällä hetkellä hyvä. Päätän loppukeväällä tarkemmin suunnitelmistani.  Varmasti jatkan liike-elämässä, erityisesti myynnin ja markkinoinnin parissa. Jännätään nyt loppukausi katsomosta ja kannustetaan JYP pitkälle, Vallenius toteaa.

 

        JYPin puolesta kiitokset Akulle toimitusjohtaja-ajasta. Saimme ajanjaksolla kehitettyä monia asioita seurassa eteenpäin, sanoo JYP Jyväskylä Oy:n puheenjohtaja Jukka Seppänen.

 

Aku Vallenius aloitti JYPin toimitusjohtajana kesäkuussa 2016. JYPin vt. toimitusjohtaja Kari Tyni jatkaa tehtävässään tämän kauden loppuun asti. JYP käynnistää uuden toimitusjohtajan haun tällä viikolla.