Perhepeli JYP-Lukko, huikea lipputarjous!

Tiistain JYP-Lukko -ottelu on perhepeli, johon on perheille hiihtoloman kunniaksi lipputarjous. Istumapaikkalippu ja pelieväät (limu, hodari ja popparit) yhteishintaan 15 € / hlö. Etu voimassa kun ostat vähintään kolme lippua.

Osta liput suoraan VERKKOKAUPASTA, Ravintola Hurrikaanista (avoinna ark. klo 9-13) tai JYP-toimistolta. Lippuja myyvät myös CM Keljo, Prisma Seppälä ja R-kioskit.

Perhepeli-teemainen ilta on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Mukana on mm. Aku Ankka ja Raviliiga.

Hurrikaanitamma on nähtävillä klo 17.30-18.30 areenan piha-alueella ja seuraksi Juulille tulee myös poni, jota pääset rapsuttelemaan. Killerin ravinuoret tulevat paikan päälle ja voit haastaa heidän erätauoilla pelaamaan pöytälätkää. Saatetaanpa nähdä myös pöytälätkäottelu ravinuoret vastaan JYP juniorit.

Jaossa on Juulin uusia pelaajakortteja ja vapaalippuja Killerille. Yksi onnekas saa myös raviliigan osuuden!

Tule moikkaamaan Juulia ja kuulemaan uusimmat kuulumiset valmentajalta.