Kauden 19-20 ottelut ladattu vanhoille kausikorteille!

Kauden 18-19 jälkeen kausikorttipaikkansa uusineille, tulevan kauden ottelut ladataan olemassa oleville kausikorteille. Keväällä -18 otettiin käyttöön kestokausikortit, eli joka vuosi ei paikkansa uusiville lähetetä kausikohtaisia kausikortteja. Tarkistathan hyvissä ajoin ennen kauden alkua, että korttisi ovat tallessa.

Hyviä kausikorttipaikkoja on edelleen myynnissä. Reaaliaikaisen tilanteen ja hinnat näet TÄSTÄ . Osta paikkasi verkkokaupasta tai JYP-toimistolta. JYP-toimistolla maksuvälineenä käy myös:

  

Kaksi syksyn harjoitusottelua pelataan kotona. JYPin pääyhteistyökumppani Valtra tarjoaa JYP-Sport -harjoitusottelun veloituksetta keskisuomalaiselle kiekkoperheelle. Kalpaa vastaan pelattavaan harjoitusotteluun lipunmyynti käynnistyy myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tähän Kalpa-otteluun on kausikorttilaisilla vapaa pääsy kausikorteilla ja omat paikat käytettävissä.

Liigan runkosarjan lipunmyynti aloitetaan syyskuun alkupuolella. Seuraa ilmoitteluamme! Myyntiin tulee viiden ensimmäisen ottelun liput.

HUOM! Kauden 19-20 KAIKKI VIP-tilaisuudet (aitiot, Panorama-club, Hurrikaaniklubi, Blackstage ja Blackbox) ovat myynnissä. Varaa paikkasi ajoissa. Esim. Hifk, Kalpa, Tappara ja Kärpät -ottelujen VIP-tilat myydään nopeasti loppuun. VIP-tilaisuuksien myynti ja tiedustelut JYP-toimisto, puh. 020 793 1000 tai jypliiga@jypliiga.fi