A-Nuorten viikkokatsaus

Viime keskiviikkona pelattiin ensimmäinen viikon kolmesta ottelusta. Kovatasoista peliä johdettiin jo kahteen otteeseen, mutta viime minuuteilla Kärpät onnistui tasoituksessa ja peli venyi jatkoajalle. Jatkoajalla paikkoja luotiin molempiin päihin. Oululaiset onnistuivat maalinteossa paremmin ja veivät ottelun voiton 4-5 JA.

Revanssi otettiin heti perjantaina, kun haettiin vakuuttava 1-4 voitto Raksilasta. Voiton takuumiehenä Oulussa ensimmäisen A-Nuorten liigapelinsä startannut Juho Helander, jonka nollapeli rikkoutui alle minuutti ennen loppusummeria.

Lauantaina vastaan asettui Hifk, joka oli valmiimpi kamppailemaan ensimmäisessä erässä tehden kaksi maalia, joiden turvin vei voiton. Heikon ensimmäisen erän jälkeen tasoa nostettiin toiseen ja kolmanteen, jotka kamppailtiin tasaväkisesti. Hifk voitti ottelun 1-4.

Tulevalla viikolla pelataan jälleen 3 peliä Vaasan turnauksessa, jossa avauspelissä vastassa on niin ikään Hifk. Turnauksen muut vastustajat ovat TuTo Hockey ja Ilves.