JYP Jyväskylä Oy:n rekrytointi-ilmoitus: Talenttitallin Kehityspäällikkö

Haluamme panostaa pelaajakehitykseemme ja etsimme nyt intohimoista jääkiekkovalmentajaa JYP Jyväskylä Oy:n juniorisopimuspelaajista koostuvalle Talenttitalli-ryhmän kehityspäälliköksi. Tarjolla on eturivin työpaikka valtakunnan lahjakkaimpien jääkiekkoilijoiden parissa, jos sinulla on hallussa kansainväliselle  tasolle tähtäävien jääkiekkoilijoiden kehittämiseen vaadittava valmennusosaaminen:

  • Yleis- ja lajitaitojen opettaminen
  • Fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittäminen
  • Kuormituksen ja arjen hallinnan seuranta
  • Kilpailu-, harjoittelu- ja videoanalyysit
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Urheilijan polun eri vaiheiden tunteminen
  • Intohimoa ja oppimishalua omaa työtä kohtaan

 

Kehityspäällikön tehtävään hakevilta vaadimme aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesta urheilu- ja jääkiekkotoiminnasta. Kouluttautumisen kautta hankittu pätevyys luetaan hakijalle eduksi.

Kehityspäällikkö tulee työskentelemään Talenttitalli-ryhmään kuuluvien pelaajien henkilökohtaisena valmentajana tukien samalla JYP Jyväskylä Oy:n, JYP Juniorit ry:n ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistä kilpavaiheen pelaajapolkua. Työnkuvaan liittyy mm. laji- ja oheisharjoittelun suunnittelua ja osittaista toteuttamista yhdessä joukkueiden valmentajien ja urheilujohdon kanssa. Kehityspäällikön esimiehenä toimii JYP Jyväskylä Oy:n urheilutoimenjohtaja.

Pyydämme hakijoita esittämään tiedustelut JYP Jyväskylä Oy:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitaselle sekä lähettämään CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen mikko.viitanen@jypliiga.fi.

Hakuaika päättyy 15.1.2020. Kutsumme tehtävään sopivat hakijat haastatteluun helmikuun aikana. Tehtävään valittavan työsuhde alkaa viimeistään 1.5.2020.