JYPin ja Kirittärien yhteistyö jatkuu

JYP ja Kirittäret tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä. Kahden edellisen vuoden kaltainen kaksisuuntainen yhteistyö pitää sisällään yhteisiä tapahtumia, markkinointia ja yhteiskuntavastuullista toimintaa.
”Sekä JYP että Kirittäret tunnetaan vahvoina osaajina niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Hienoa, että pääsemme jatkamaan ja kehittämään yhteistyötämme edelleen. Tulemme näkymään toistemme tapahtumissa myös myynnissä ja markkinoinnissa. Kaiken kaikkiaan on tärkeää, että henkisen yhteyden lisäksi teemme oikeasti myös konkreettisesti yhdessä asioita”, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela ja Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteavat.

Osana yhteistyötä JYP mahdollistaa sen, että Kirittäret vie Jyväskylän vanhuspalvelujen Huhtasuon päiväkeskuksen asiakkaita keskiviikkona pelattavaan JYPin ja Jukureiden väliseen liigaotteluun.
Vastaavasti JYPin pelaajat tuovat vanhuksia Kirittärien kotiotteluun tulevana kesänä .