JYP sai sovittua pelaajiensa kanssa

JYP Jyväskylä Oy on neuvotellut pelaajiensa kanssa yhteistoimintaneuvotteluissa pelaajien palkkojen sopeuttamisesta kaudella 2020 – 2021 koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten takia. Tavoitteena oli löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu, jossa ei tarvitsisi joutua lomauttamaan pelaajia, joka mahdollisuus hankalimmassa tapauksessa olisi voinut tulla kyseeseen poikkeustilanteeseen asetetun lainmuutoksen nojalla.

JYP ja pelaajat ovat päässeet yhteisymmärryksessä ratkaisuun, jossa pelaajien palkkoja leikataan tulevalla kaudella. Vaikeasta tilanteesta huolimatta ratkaisu löydettiin ja näin ollen JYPissä ei tarvitse turvautua raskaimpiin vaihtoehtoihin.

JYPin pelaajat jatkavat valmistautumista tulevaan kauteen harjoittelemalla omatoimisesti henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaan. JYPissä seurataan valtiovallan antamia ohjeistuksia ja toimitaan niitä noudattaen.

JYP kiittää ison hurrikaanisydämen omaavia pelaajia ymmärtäväisyydestä vaikeassa tilanteessa.