JYP tekee kasvomaskit seuravärein ja tunnuksin

JYP on lähtenyt edistämään suojautumista koronavirusta vastaan ja tekee kasvomaskit seuravärein ja tunnuksin.

  • Haluamme yhdistää seuran kannattamisen ja tukemisen korona-ajan vastuulliseen terveydestä huolehtimiseen. Tuomme markkinoille JYP-kasvomaskeja kannattajiemme ja yrityskumppaneidemme käyttöön teemalla: vuoden parhaat suojavärit ovat JYP-värit, punainen, musta ja valkoinen, kertoo JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela.

JYP varautuu kasvomaskeilla myös jääkiekon tulevan liigakauden mahdollisiin yleisörajoituksiin ja muihin yleisösuosituksiin.

  • Parhaimmillaan katsojien seuraväreissä olevat maskit värittävät katsomoa ja ennen kaikkea tarjoavat kaikille turvallisen ympäristön seurata JYPin kotiotteluita, sanoo Korpela.

Korpela toivoo, että JYP-kasvomaskeista tulee jo tässä kuussa suosittu fani- ja yritystuote, sillä jokainen euro auttaa seuraa eteenpäin vaikeassa poikkeustilanteessa.

JYP on kevään aikana rakentanut seuramaskien konseptia ja maahantuontia Italiasta. Nyt kaikki on valmiina.

  • Olemmekin valmiita tekemään yhteistyötä kaikkien jääkiekko- ja muiden lajien seurojen kanssa ja auttamaan niitä saamaan testatut seuramaskit omissa väreissään ja logoissaan ja osoittamaan näin värikästä vastuullisuutta kannattajistaan, toteaa Korpela.

 

Lisätiedot:

Taneli Maasalo
asiakkuus- ja kehityspäällikkö
044 491 8112
taneli.maasalo@jypliiga.fi

Kalle Koskinen
myyntitiimin vetäjä
040 830 8736
kalle.koskinen@jypliiga.fi

Mika Salo
myyntipäällikkö
050 345 7457
mika.salo@jypliiga.fi

Timo Vuorinen
myyntineuvottelija
0400 547 772
timo.vuorinen@jypliiga.fi