Liiga-kiekkoa pelataan tulevallakin kaudella Tallinnassa – mukana Pelicans, Lukko, HIFK ja JYP

Tondiraba Areena toimii tulevalla kaudella jo neljättä kertaa Liiga-kiekon näyttämönä. 

 

Kausi 2020-2021 on järjestyksessään neljäs, kun kotimaan suosituin urheilusarja Liiga rantautuu etelänaapuriin. Viron Tondiraba Areenalla pelataan tammikuun 30. päivä kaksi Liiga-ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.

 

Lahden Pelicans on Liiga goes to Tallinn -tapahtumien alkuperäinen järjestäjä ja toimii myös tänä vuonna tapahtuman toisen ottelun kotijoukkueena. Viime vuonna vierasjoukkueen roolissa mukana ollut Lukko on puolestaan ensimmäistä kertaa Tallinnassa kotijoukkueena ja isännöi iltapäiväottelussa HIFK:ta. JYP ja HIFK esiintyvät Tallinnassa ensimmäistä kertaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että nimenomaan JYP ja HIFK ovat uusina joukkueina mukana. HIFK tuo helsinkiläisenä seurana mukanaan varmasti suuren joukon kannattajia, kun taas JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-joukkue, koska Robert Rooba on virolaisen jääkiekkoilun ykköstähti. Tarkoituksena on ollut uudistaa tapahtumaa joka vuosi, ja ainakaan joukkueiden osalta emme olisi voineet tälle kaudelle parempaa kattausta saada, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.

 

– Viime vuonna olimme mukana vierasjoukkueen roolissa ja tapahtumasta pidettiin kovasti kannattajiemme, kumppaneiden ja joukkueen keskuudessa. Halusimme ehdottomasti lähteä mukaan järjestäväksi tahoksi, kun mahdollisuus tähän aukeni, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kommentoi.

 

Joukkueiden viralliset kannattajaryhmät tullaan kontaktoimaan ennen matkapakettimyynnin alkua. Tarvittaessa kannattajaryhmille räätälöidään omat matkapaketit, sillä seurojen yhtenevä tavoite on, että fanit lähtisivät matkaan mahdollisimman runsaslukuisesti. Matkapaketit tulevat myyntiin elo-syyskuussa.

Liiga goes to Tallinn -tapahtumiin on jo aiempina vuosina kuulunut Liiga-kiekon lisäksi paljon oheisohjelmaa. Tunnelman nostatus on alkanut laivoilla, jatkunut tapahtumateltassa ja huipentunut virallisiin jatkobileisiin. Panostus ihmisten viihtyvyyteen tulee lisääntymään entisestään tulevalla kaudella.

Tallinnassa Tondiraba Areenalla 30.1.2021:

Klo 15.30 Lukko–HIFK

Klo 20.00 Pelicans–JYP