Harjoitusottelu JYP – KeuPa HT siirtyy pelattavaksi syyskuulle – uusi ajankohta la 19.9.

Keski-Suomen derby JYP – KeuPa HT ottelupäivä siirtyy syyskuulle, sillä LähiTapiola Areenalle ei saada vielä jäätä elokuun aikana. Ottelu pelataan lauantaina 19.9. klo 17:00. Lipunmyynti otteluun jatkuu normaalisti. Jo lipun ostaneet eivät tarvitse uutta lippua, vaikka lipussa on vanha päivämäärä.

Ottelun lipputuotot menevät JYP Jyväskylä Oy:lle, KeuPa Hockey Oy:lle sekä JYPin ja KeuPa HT:n juniorikiekkoilun tukemiseen. Tarjolla on kaksi eri hintaista lipputyyppiä. Peruslippu maksaa 20 euroa, joka oikeuttaa sisäänpääsyn otteluun. VIP-lippu maksaa 50 euroa, joka sisältää niin ikään sisäänpääsyn otteluun sekä uniikin JYP – KeuPa t-paidan.

Toimi heti ja osta lippusi keskisuomalaisen jääkiekon puolesta tästä: https://www.lippu.fi/eventseries/2741193

Tämä ottelutapahtuma ei sisälly kauden 2020-2021 kausikortteihin.