JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötä kaudella 2020-2021

JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2020-2021. Yhteistyösopimuksen kautta seurojen monivuotista yhteistyötä pyritään entisestään syventämään ja samalla seurat pyrkivät luomaan Keski-Suomalaisille pelaajille kokonaisvaltaista pelaajapolkua kohti liigaa ja kansainvälisiä pelikenttiä.

 

Yhteistyösopimuksen myötä, JYPin sopimuspelaajista puolustaja Tomi Niku ja hyökkääjä Joni Airo siirtyvät toistaiseksi voimassa olevalla lainalla KeuPan riveihin.

 

”JYPin ja KeuPan välinen yhteistyösopimus on tärkeä palanen JYPin ja koko Keski-Suomen pelaajapolun kokonaisuudessa. Yhteistyösopimuksen avulla pystymme varmistamaan lupaaville nuorille pelaajillemme mahdollisuuden kehittyä laadukkaassa valmennuksessa, sekä pelaamalla tasokkaita otteluita Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla” kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

 

”Yhteistyösopimus toimii isona voimavarana molemmille seuroille ja on tärkeä osa Keski-Suomalaista pelaajapolkua. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, joka kehittää nuoria pelaajia, tarjoaa laadukkaita pelejä, sekä mahdollistaa molempien joukkueiden hyvän urheilullisen menestyksen. JYPin kanssa yhteistyö on luonnollista, koska haluamme yhdessä kehittää koko Keski-Suomen alueen jääkiekkoa ” yhteistyösopimusta kommentoi KeuPa Hockey Oy:n päävalmentaja Tomas Westerlund.

 

Keupa HT aloittaa harjoitusottelukautensa huomenna 26.8. vierasottelulla Heinolan Peliittoja vastaan.