Jurmo ja Kalajanniska Mestis seuroihin lainasopimuksilla

 

JYP Jyväskylä Oy:n sopimuspelaajat Joni Jurmo ja Oskari Kalajanniska siirtyvät lainasopimuksilla Mestikseen. Puolustaja Joni Jurmo siirtyy pääkaupunkiseudulle K-Espoon riveihin ja hyökkääjä Oskari Kalajanniska siirtyy länsirannikolle TuTon joukkueeseen. Molempien pelaajien lainasopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sopimukset mahdollistavat pelaajien paluun JYPin hurrikaanipaitaan Liigan ja Mestiksen siirtosääntöjen puitteissa tämän kauden aikana.  

”Jurmon ja Kalajanniskan lainasopimuksilla haluamme taata nuorille pelaajillemme heidän kehitystään tukevaa roolia ja peliaikaa kevätkauden aikana. Molemmilla pelaajilla on vielä pitkä ura edessään ja heidän pelaajauransa alkuvaiheessa on äärimmäisen tärkeätä päästä pelaamaan vastuullisissa rooleissa pelikokemusta kartuttaen”, kommentoi siirtouutisia JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.