JYP panostaa uuteen kumppanuusohjelmaan

Jääkiekolla on tutkitusti tärkeä rooli Keski-Suomessa sekä koko yhteiskunnassa. Ilman merkittävää kumppaniverkostoamme Liigakiekkoa ei pystyttäisi Jyväskylässä pelaamaan. JYP Jyväskylä Oy:n kumppaniverkosto on vuosikausia tunnettu nimellä Hurrikaaniverkosto. Hurrikaaniverkostoon pääseminen edellyttää markkinointiyhteistyösopimusta JYPin kanssa. Kumppaniverkostoomme kuuluu noin 300 yritystä vuosittain.

Yrityksille on järjestetty erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia jääkiekon ympärille ja välillä myös jääkiekon ulkopuolelle. Nyt on tullut aika kuitenkin ottaa uusi suunta myös tällä saralla. Olemme saaneet vuosien saatossa loistavia kehitysehdotuksia kumppaneiltamme ja haluammekin palvella teitä entistä laadukkaammin ja monipuolisemmin. Lanseeraamme uuden Hurrikaaniverkoston kumppanuusohjelman, joka sisältää neljä eri kumppanuustasoa. Kumppanisopimuksenne arvo siis määrittää, mitkä edut saatte sopimuksenne lisäksi.

Lue lisää JYPin kumppanuussivustolta, ja tule mukaan JYPin matkaan!