Mikko Perttu lainasopimuksella Keuruulle – JYP & KeuPa HT jatkavat yhteistyötä tulevalla kaudella

Hyökkääjä Mikko Perttu siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella KeuPa HT:n riveihin. Syyskuussa 22-vuotta täyttävä isokokoinen keskushyökkääjä siirtyi keväällä JYPin riveihin Imatran Ketterän riveistä, jossa hän oli mukana voittamassa Mestiksen mestaruutta.

”Perttu on tulevaisuuden peluri, joka on kulkenut hiukan erilaisen pelaajapolun liigan porteille. Pertulle on tärkeää saada tässä vaiheessa kokemusta vastuullisesta tuloksentekijän roolista, sekä aikaa fyysisten ominaisuuksiensa kehittämiseen ammattiurheilun vaatimustasolle. Pertun pitkä pelaajasopimus mahdollistaa pelaajan rauhallisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja meillä on vahva usko siihen, että Pertusta kehittyy liigatason keskushyökkääjä tulevien kausien aikana” kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen Pertun siirtoa.

JYP Jyväskyä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat myös solmineet kaudelle 2022–2023 pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on mahdollistaa sujuvaa pelaajaliikennettä seurojen välillä tulevan pelikauden aikana, sekä vahvistaa paikallista keskisuomalaista pelaajapolkua.

”Yhteistyösopimus mahdollistaa nuorille pelaajillemme erinomaisen kehityspaikan osaavassa valmennuksessa. KeuPan kanssa tehtävä pitkäjänteinen yhteistyö on merkittävä osa JYPin ja koko Keski-Suomen alueen pelaajapolkua, sekä aikuisvaiheen pelaajakehitystämme. Yhteistyön tavoitteena on myös mahdollistaa paras mahdollinen urheilullinen menestys seuroille tulevalla kaudella”, kommentoi yhteistyösopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.