JYP järjesti Jyväskylän kaupungin kanssa tapahtuman päihteiden käytön ennaltaehkäisemiseksi

JYP kutsui yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa junioriurheilijoitaan Marko Jantusen luennolle sekä katsomaan Laitapuolen Hyökkääjä -elokuvan näytöksen maanantaina 26.9. Tapahtuman tarkoituksena on ennaltaehkäistä nuorten päihteiden käyttöä sekä levittää tietoa niiden haittavaikutuksista nuorille sekä heidän vanhemmilleen.

Urheiluseurat ovat iso osa nuorten kasvatusta ja opastusta kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa. Sen lisäksi urheiluseurat ovat tärkeässä roolissa lasten ja nuorten kasvatustyössä. On erittäin hienoa, että meillä on kaupungissamme urheiluseuroja, joiden arvoihin kuuluu yhteiskuntavastuullinen toiminta, ja tästä hyvänä esimerkkinä onkin tänään JYPin ja Jyväskylän kaupungin yhteistyönä järjestettävä elokuvailtapäivä.” kommentoi Jyväskylän Kaupungin viestintäjohtaja Emmi Palokangas.

Laitapuolen hyökkääjä -elokuva on tehty, jotta mahdollisimman moni nuori voisi nähdä mitä päihteiden käytöstä voi pahimmillaan seurata.

”Meille on todella tärkeää olla mukana tässä yhteiskuntavastuullisessa tapahtumassa ja on hienoa, että Jyväskylän kaupunki lähti myös mukaan. Toivottavasti nuoret saivat tapahtumasta elokuvaillan lisäksi paljon ajateltavaa omalle tulevaisuuteelleen.” kommentoi JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela.

Kuvat: Jiri Halttunen