Konnekuljetuksen otteluennakko: 60 metrin peli etsinnässä Sportia vastaan

Kymppi tulee täyteen runkosarjan osalta, kun JYP saa torstaina vieraita Vaasasta. Isäntien edellinen ottelu oli lauantaina, jolloin KalPa haki pisteet Hippokselta.

Joukkue pelasi kolme ensimmäistä viikkoa tiiviillä tahdilla kolmen pelin viikkoja. Nyt edessä on peliohjelmallisesti pari löysempää viikkoa, kun niin tällä kuin myös ensi viikolla on edessä kaksi peliä. Tämä avaa mahdollisuuden myös harjoittelemiseen.

– Ennen kaikkea puolustusalueen puolustuspeliä on harjoiteltu. Tärkeintä tällä hetkellä on saada 60 metrin pelaaminen kuntoon, Ville Nieminen kertaa.

Tänään torstaina vastaan asettuu Sport, joka on JYPille tuttuakin tutumpi vastustaja. Joukkueet kohtasivat jo harjoituskaudella kahdesti ja runkosarjan avauskierroksella Sport piti pisteet Vaasassa. Sportilla on yhdeksän ottelun jälkeen 11 pistettä.

– Sport on kova kamppailujoukkue, jolla on hyvin organisoitu pelitapa. He rytmittävät peliä tarkasti, ja meidän pitää pystyä vastaamaan pelin intensiteettiin alussa, Nieminen sanoo.

Kokoonpanoon tulee rutkasti muutoksia, kun edelliseen otteluun verrattuna Teemu Suhonen ja Jere Lassila ovat poissa neljän kejtun ja kolmen pakkiparin rykäelmästä. Heidän tilalle nousevat Samuel Salonen ja Aleksi Malinen. Maalille palaa Eetu Laurikainen.

 

JYP-Sport tänään LähiTapiola Areenalla kello 18.30.

Osta lippusi: Ticketmaster

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.