JYPin valitus urheilun oikeusturvalautakuntaan hylättiin – Christofferin pelikielto pysyy voimassa

JYP Jyväskylä Oy jätti valituksen urheilun oikeusturvalautakunnalle Braden Christofferin kurinpitopäätöksestä. Valitus hylättiin ja kurinpitopäätös pysyy voimassa.

Christoffer tuomittiin viikko sitten kuuden ottelun mittaiseen pelikieltoon kontaktitilanteesta Ilves-maalivahti Marek Langhamerin kanssa. Kurinpitodelegaatio katsoi päätöksessään Christofferin piittaamattomasti vaarantaneen vastustajan, vaikkei tilanteessa ollutkaan taklausliikettä.

– Meillä oli kurinpitodelegaation kanssa eriävä näkemys kurinpitopäätöksestä, joten halusimme tehdä kaiken voitavan pelaajan oikeusturvan nimissä. Nyt asia on kuitenkin loppuunkäsitelty ja tyydymme päätökseen, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela toteaa.

Christoffer on JYPin käytettävissä jälleen perjantaina 3.2. pelattavassa JYP-KalPa-ottelussa.