8.2. JYP-SaiPa on kauden toinen opiskelijapeli

JYP järjestää kauden 22-23 toisen opiskelijapelin 8.2. Opiskelijat pääsevät peliin kaksi yhden hinnalla. Tarjoushintaiset liput ovat myynnissä JYP-toimistolla (Puistokatu 21), Ravintola Hurrikaanissa sekä A1 lippuluukulla ennen ottelun alkua. Edun saat käyttöösi opiskelijakorttia näyttämällä ja se koskee kaikkia normaalihintaisia lippuja.

300:lle ensimmäiselle opiskelijalle on jaossa ainutlaatuinen JYP Tractor Hockey -haalarimerkki! Haalarimerkit tulevat jaettavaksi JYP-Fanshopeille ennen ottelun alkua. Lisäksi tarjolla on beer pongia A-käytävällä sekä juomatarjouksia opiskelijakortilla!

Lipaskeräys Sydänlasten perheille

Sydänlapset- ja aikuiset on mukana JYP-SaiPa ottelussa, jossa järjestetään lipaskeräys ja paikalle on kutsuttu sydänlapsiperheitä.

Sydänlapset ja aikuiset ry:n tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista ja perinnöllisistä sydänsairauksista sekä elämästä sydänsairauden kanssa.  Kerätyt varat menevät suoraan Sydänlapset ja -aikuiset ry Jyväskylän alueosaston toiminnan tukemiseen.

JYP-SaiPa keskiviikkona 8.2. LähiTapiola Areenalla klo 18:30.

Liput: Ticketmaster