Konnekuljetuksen otteluennakko: Lauantaisaunan vieraat tulevat Lahdesta

JYPin viikko huipentuu kotiotteluun Pelicansia vastaan. Hurrikaanipaidat lähtevät otteluun tappio allaan, kun viikko alkoi tappiollisella vierasreissulla Tampereelle. Tiukassa ottelussa Ilves oli parempi lukemin 2–0.

– Hyvät asiat ja tiivis 60 minuutin pelaaminen kannattaa tuoda tähän otteluun. Tehokkuutta on tuunattu ja yritetään tuoda sinne uusia asioita, Ville Nieminen sanoo.

Illan vastustaja Pelicans on kohdattu tällä kaudella kolmesti ja kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoon. Viimeisin kohtaaminen oli Lahdessa vajaa kuukausi sitten, kun pussinokat nappasivat pisteet lukemin 3–1.

Molemmat joukkueet jahtaavat illasta isoja pisteitä, kun JYP yrittää kynsinhampain nousta vielä taistelemaan pudotuspelipaikasta, johon on matkaa kymmenen pistettä. Pelicans puolestaan pitää sarjataulukon neljättä sijaa kahden pisteen erolla Kärppiin. Pelicansin vire onkin vakuuttava, sillä kymmenestä edellisestä ottelusta on vain kaksi tappiota ja pisteittä se on jäänyt kertaalleen.

– Pelicans on vahva paineen alla ja hyvä suorissa hyökkäyksissä. Meiltä mitataan hyökkäysvarmuutta ja puolustusvalmiutta. Pelicansin puolustaminen kulminoituu heidän maalivahtiinsa, jonka ohittaminen tulee olemaan iso haaste, ”Nemo” summaa.

Kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun pelikieltonsa lusinut Braden Christoffer palaa joukkueen vahvuuteen. Poissa tiistaisesta kokoonpanosta ovat Teemu Suhonen ja Jere Lassila.

Kuuntele videolta myös Santeri Koskelan sekä Severi Lahtisen ajatuksia tulevasta koitoksesta.

Ottelut käyvät vähiin ja JYP on pakkovoiton edessä. Jokaisen kannattajan ääni on tärkeä, joten lunasta lippusi Ticketmasterista ja tule kokemaan lauantai-illan huumaa.