Lauantain JYP-Pelicans on suomipop -ottelu

Lauantain kotipeli on Suomipop-ottelu. Otteluisäntänä toimii Suomipop Festivaali ja illan musiikkina soi tietysti vain ja ainoastaan suomipop! Liput tapahtumaan.

Erätaukokilpailu ja ankkajahti – Voita lippuja Suomipop Festivaaleille

Ota lauantaina Instagram storyyn kuva Suomipopin kuvausseinällä, tägää @suomipopfestivaali ja @jypjyvaskyla ja voit voittaa paikan jäällä järjestettävään erätaukokilpailuun, jossa pääpalkintona 2×3 päivän liput Suomipop Festareille!

Illan aikana LähiTapiola Areenalla järjestetään myös ankkajahti. Areenalle piilotetaan 12 sinistä, numeroitua poppiankkaa. Jokaisesta promopisteelle palautetusta ankasta saa palkinnon. Kahdessa eri ankassa on pääpalkintona 3 päivän festariliput. Kilpailun käynnistymisestä kuulutetaan pelissä.

Lisäksi lippuja kesän popeimmille festareille voi voittaa promopisteen arvonnassa sekä osallistumalla JYPin katsojakysymykseen ensimmäisen erän mainostauolla. Suomipopin promopisteen ja kuvausseinän löydät A1 sisäänkäynnin läheisyydestä.

Suomipop festivaali järjestetään Jyväskylässä 13.-15.7.

Runkosarjan neljä viimeistä kotipeliä, osta 4 maksa 3

Hurrikaanilauma taistelee pisteistä loppuun asti. Liput neljään viimeiseen kotiotteluun nyt kolmen hinnalla. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia lippuja. Liput saatavilla Ticketmasterin verkkokaupasta, Ravintola Hurrikaanista sekä JYP-toimistolta. Tarjous on voimassa perjantain 24.2. saakka.

Valittuasi katsomolohkon, määräytyy paikka parhaiden saatavilla olevien paikkojen mukaan. Saat saman paikan kaikkiin otteluihin.

Runkosarjan viimeiset kotiottelut

Lauantai 25.2. JYP-Pelicans
Perjantai 3.3. JYP-KalPa
Keskiviikko 8.3. JYP-Kookoo
Lauantai 11.3. JYP-HIFK