Kiitos kaudesta 2022-2023 – toimitusjohtajan sanat

Liigakausi 2022-2023 päättyi JYPin osalta runkosarjan viimeiseen otteluun LähiTapiola Areenalla täpötäyden yleisön edessä. Ilta oli osoitus siitä, että JYPin kumppanit ja kannattajat antoivat täyden tukensa seuralle, vaikka mahdollisuudet pudotuspeleihin olivat jo menneet.
JYP lähti kauteen suurin odotuksin uuden strategian osoittamilla teeseillä. Kokonaisuutena emme saavuttaneet sitä mitä lähdettiin tavoittelemaan. Joissakin asioissa mentiin eteenpäin, mutta parannettavaakin jäi. Samalla se tuo nälkää menestymiseen juhlakaudella 2023-2024.

Yksi iso asia sai paljon positiivista puhetta aikaiseksi valtakunnallisesti. JYPin hallitus ja seurajohto tekivät päätöksen, että seura taistelee loppuun asti pudotuspelipaikasta sillä joukkueella, jonka se oli kauteen rakentanut. Muitakin vaihtoehtoja olisi ollut, mutta tämä ratkaisu tehtiin JYPin arvoihin nojautuen. JYPissä on vahva luottamus siihen, että tämä kantaa hedelmää tulevaisuutta silmällä pitäen. Siitä saatiin jo loppukauden aikana esimakua.

Kuten todettua, kumppanit ja kannattajat osoittivat sen omalta osaltaan olemalla joukkueen takana aina viimeiseen otteluun asti.
Tästä on koko JYPin organisaatio kiitollinen teille kaikille. Ja ylpeä siitä urheiluhenkisyydestä, jonka osoititte.
Kiitos kuuluu myös joukkueelle, joka taisteli kentällä ammattimaisesti loppuun asti vastaten näin yleisön sitoutumiseen.

Katseet kääntyvät seuraavaksi JYPin 100-vuotisjuhlakauteen. Kuluneen kauden tekemisistä otetaan opiksi ja olemme tulevalla kaudella paljon valmiimpia taistelemaan pudotuspelipaikasta ja menestyksestä.
Juhlakauden suunnitelmista kerromme tarkemmin kevään aikana.

Iso kiitos ja kunnioitus JYPin puolesta kumppaneillemme ja kannattajillemme kuluneesta kaudesta. Tehdään yhdessä tulevasta 100-vuotisjuhlakaudesta ikimuistoinen.

JYP Jyväskylä Oy
Risto Korpela

Katso joukkueen kiitos -video: