Konnekuljetuksen otteluennakko: Kalavelkoja maksettavana

JYP aloittaa kahden pelin viikonloppunsa perjantaina kotipelillä KalPaa vastaan. Otteluun lähdetään tappio alla, kun Ässät oli keskiviikkona Porissa parempi.

Kalavelkoja onkin maksettavana niin tuon tappion kuin aiempien KalPa-otteluiden pohjalta. Kallaveden Palloilijat johtavat Järvi-Suomen paikallispeleissä 4–1.

– Meillä ei ole ollut helppoa KalPan kanssa. Pelit ovat olleet kovavauhtisia ja viihdyttäviä, ja sellaista kohti ladataan myös tänään, Ville Nieminen sanoo.

KalPa lähtee otteluun sarjataulukon sijalla viisi, kun kuopiolaiset taistelevat vielä kovasti puolivälierien kotiedusta. Virekin on ollut kova, sillä KalPa on viiden ottelun pisteputkessa ja kymmenen ottelun otannallakin pisteettömiä pelejä on vain kaksi.

– Meidän pitää saada heidän hyökkäyksensä poikki, estää niitä ja pitää kiekkoa hyökkäysalueella. Puolustamisen määrän pitää siis olla vähempi kuin aiemmissa kohtaamisissa, Nieminen sanoo.

JYPin kokoonpanoon tulee jälleen muutoksia, kun Sami Nikun poissaolo avaa Niko Seppälälle paikan puolustuskuusikossa. Patrik Siikanen on myös jälleen pelikuntoinen.

Katso videolta myös Seppälän ja Valtteri Kakkosen ajatuksia tulevasta koitoksesta.

Järvi-Suomen paikallispeleihin on perinteisesti saatu loistava tunnelma ja samaa voidaan odottaa myös tänään. Nappaa siis lippusi Ticketmasterista ja saavu illaksi Hippoksen hornankattilaan.